Ruurlo SinglesCafe ±40-67jr.

Op het terras aan de achterkant van De Tapperij aan het Julianaplein in Ruurlo presenteert DatingOost op zaterdagavond 3 september 2022 een gezellige uitgaansavond voor singles (40-67jr).
Een singlescafe voor alleenstaanden/alleengaanden/singles/vrijgezellen die zin hebben in een leuke uitgaansavond.
Aanvang 20.30 uur. Persoonlijk welkom bij de entree.
Ingang via de achterkant.

Bij binnenkomst krijgt iedereen een kop koffie.
Entreekosten €13,50 incl. koffie en hapjes. Heel
graag gepast betalen bij binnenkomst. DatingOost heeft geen pin (we zijn een relatiebureau;)... Wil je wel alvast voor (online) betalen? Dat kan via deze pagina.
Neem sowieso ook genoeg contant geld mee; altijd handig.

Doelgroep singles ±40-67jr. Voel jij je goed bij de doelgroep dan ben je natuurlijk ook welkom.
Nette kleding gewenst.
Ivm het weer, neem altijd een vestje mee als het 's avonds alweer wat kouder wordt. Indien nodig, er zijn heaters en als het stortregent kunnen we naar binnen.
Noteer deze datum in je agenda. Houd 'm vrij!
singlesparty datingoost De Tapperij Ruurlo singlesfeest singlescafe datingsite dating oost datingbureau relatiebemiddeling overijssel achterhoek
Wat is een singlesparty van DatingOost?
Een uitgaansavond gericht op singles ±40-67jr.
Meestal komt ±90% van de gasten alleen; wij staan bij de entree van het terras om je persoonlijk welkom te heten.
Je krijgt direct koffie en je sluit gewoon aan bij een statafel, aan de bar of een tafel. Dit doet iedereen, zo gaat het altijd. Niemand bekijkt je, iedereen is vriendelijk. Net als jij vinden anderen het misschien ook spannend. Toch zit je allemaal in 'hetzelfde schuitje', allemaal single. Je herkent elkaars verhalen als je in gesprek raakt, er wordt gelachen, er is lekkere muziek op de achtergrond, gezellig borrelen, nieuwe contacten leggen en we zitten heerlijk buiten. Kortom, gewoon een gezellige avond zonder verwachtingen, maar ook zonder verplichtingen en laagdrempelig.
Uitgekletst bij de eerste tafel? Pak nog een keer koffie of bestel een wijntje, en je sluit aan bij een andere tafel. Dit doet iedereen. Dit is gebruikelijk.

Vooraf aanmelden is NIET nodig. Een lidmaatschap van DatingOost is NIET nodig.

Ieder singles-event van DatingOost is anders qua bezoekers. Wij weten niet wie er komt en wat er komt. Je hoeft je tenslotte NIET aan te melden. Onze gasten van de singlescafe's geven óók niet de leden weer van onze datingsite, maar óók niet de inschrijvingen van onze Persoonlijke Bemiddeling. De Persoonlijke Relatiebemiddeling is overigens een volledig ander computersysteem.
Mensen trekken snel conclusies na even rondkijken: 'Oh, niet mijn types'. 'Oh, veel te oud'. "Zit niks voor mij bij...'
Doe dat aub niet. Kijk verder en dénk verder. Het is een gezellige uitgaansavond, meer niet. Flirten mag natuurlijk...;) Het is een vrij toegankelijke singlesparty, iedereen is welkom; mits alleenstaand. Je hoeft geen lid te zijn. Wij kennen onze gasten ook niet. We herkennen ze na verloop van tijd natuurlijk wel. Dat doen onze single gasten ook onderling. Je herkent elkaar nadat je een paar keer een singlesparty hebt bezocht. Net als wanneer je normaliter uitgaat. Dat maakt het ook zo leuk.
Het wordt vast en zeker weer een prachtige en gezellige avond. Wees welkom en ga in gesprek met elkaar. Neem de tijd om naar die ander te luisteren en elkaar te ontdekken. Je weet tenslotte nooit. Allemaal singles en allemaal tussen de ±40-67jr. Hoe leuk kan dat zijn.

singlesparty datingoost datingsite oost dating singles alleenstaand de tapperij ruurlo relatiebemiddeling singlesfeest singlescafe
singlesparty datingoost datingsite oost dating singles alleenstaand de tapperij ruurlo relatiebemiddeling singlesfeest singlescafe
singlesparty datingoost datingsite oost dating singles alleenstaand de tapperij ruurlo relatiebemiddeling singlesfeest singlescafe

Locatie singlesparty:
terras aan de achterkant van
De Tapperij
Julianaplein 4
7261 BB  Ruurlo

singlesparty datingoost De Tapperij Ruurlo singlesfeest singlescafe datingsite dating oost datingbureau relatiebemiddeling overijssel achterhoek

Dating Oost heeft een eigen datingsite, doelgroep ±40-85 jaar.
Dating Oost kan voor jou Persoonlijk Bemiddelen en gaat dan voor jou op zoek naar een leuke kandidaat gedurende een jaar. Doelgroep ±60-80 jaar.
Dating Oost is het grootste datingbureau van Oost-Nederland
Dating Oost organiseert speeddates (veelal voor senioren en ouderen / check de agenda)
Dating Oost organiseert singlesparty's | singlescafe's | singlesfeestjes

www.DatingOost.nl