Ruurlo 40+single terras-zomerparty

Op het terras aan de achterkant van De Tapperij in Ruurlo presenteert DatingOost op zaterdagavond 15 juli 2023 een gezellige uitgaansavond voor singles (±40-67jr).
Toegang via Wildenborchseweg 2 en NIET via de entree De Tapperij. Deze deuren zijn gesloten. Let op onze beachflag/posters. Toegang terras singleparty precies tegenover de Aldi. Hier ook parkeren.

Een singlescafe voor alleenstaanden/alleengaanden/singles/vrijgezellen die zin hebben in een leuke uitgaansavond. 

Aanvang 20.30 uur.

Persoonlijk welkom bij de entree.
Nogmaals; ingang via de achterkant. Lees dit agendapunt goed door. 

Bij het oplopen van het terras krijgt iedereen een kop koffie. 
Entreekosten €13,50 incl. koffie en hapjes. Gepast betalen bij binnenkomst. DatingOost heeft geen pin. Wil je wel alvast betalen? Dat kan online via deze pagina. Wel zo makkelijk.
De Tapperij heeft WEL een pinapparaat!

Doelgroep singles ±40-67jr. Voel jij je goed bij de doelgroep dan ben je natuurlijk ook welkom. 
Nette kleding gewenst.
Ivm het weer, neem altijd een vestje mee als het 's avonds alweer wat kouder wordt. Indien nodig, er zijn heaters en als het stortregent kunnen we naar binnen.
Noteer deze datum in je agenda. Houd 'm vrij!

singleparty singlescafe DatingOost dating oost singlesparty singlescafe datingsite datingbureau relatiebemiddelingsbureau Almleo Ruurlo Achterhoek singlesevents singleslounge 
Wat is een singlesparty van DatingOost?
Een uitgaansavond gericht op singles ±40-67jr. 
Veelal komt ±90% van de gasten alleen; wij staan bij de entree van het terras om je persoonlijk welkom te heten.
Je haalt koffie en je sluit gewoon aan bij een statafel of tafel. Dit doet iedereen, zo gaat het altijd. Niemand bekijkt je, iedereen is vriendelijk. Net als jij vinden anderen het misschien ook spannend. Toch zit je allemaal in 'hetzelfde schuitje', allemaal single. Je herkent elkaars verhalen als je in gesprek raakt, er wordt gelachen, er is lekkere muziek op de achtergrond, onder de luifel kan vanaf 21.30 uur gedanst worden, gezellig borrelen, nieuwe contacten leggen en we zitten heerlijk buiten. Kortom, gewoon een gezellige avond zonder verwachtingen, maar ook zonder verplichtingen en laagdrempelig.
Uitgekletst bij de eerste tafel? Haal een drankje en sluit aan bij een andere tafel. Dit doet iedereen. Dit is gebruikelijk.

Vooraf aanmelden is NIET nodig. Een lidmaatschap van DatingOost is NIET nodig. 

singleparty singlescafe DatingOost dating oost singlesparty singlescafe datingsite datingbureau relatiebemiddelingsbureau Almelo Ruurlo Achterhoek singlesevents singleslounge
LET OP

Terras achter De Tapperij
Julianaplein 4  (toegang via Wildenborchseweg 2)
7261 BB Ruurlo 
 

Ieder singles-event van DatingOost is anders qua bezoekers. Wij weten niet wie er komt en wat er komt. Je hoeft je tenslotte NIET aan te melden. Onze gasten van de singlescafe's geven óók niet de leden weer van onze datingsite, maar óók niet de inschrijvingen van onze Persoonlijke Bemiddeling. 
Mensen trekken snel conclusies na even rondkijken: 'Oh, niet mijn types'. 'Oh, veel te oud'. "Zit niks voor mij bij...' 
Doe dat aub niet. Kijk verder en dénk verder. Het is een gezellige uitgaansavond, meer niet. Flirten mag natuurlijk...;) Het is een vrij toegankelijke singlesparty, iedereen is welkom; mits alleenstaand. Je hoeft geen lid te zijn. Wij kennen onze gasten ook niet. We herkennen ze na verloop van tijd natuurlijk wel. Onze singles raken onderling ook bevriend met elkaar en spreken af om elkaar weer te ontmoeten op een eerstvolgend singlescafe. Je herkent elkaar nadat je een paar keer een singlesparty hebt bezocht. Net als wanneer je normaliter uitgaat. Dat maakt het ook zo leuk. Dit geldt ook voor jou als je voor het eerst komt. Kom ook niet té laat. Kom echt vanaf 20.30 uur. Dan stroomt iedereen binnen.
Het wordt vast en zeker weer een prachtige en gezellige avond. Wees welkom en ga in gesprek met elkaar. Neem de tijd om naar die ander te luisteren en elkaar te ontdekken. Je weet tenslotte nooit. Allemaal singles en allemaal tussen de ±40-67jr. Hoe leuk kan dat zijn.

singleparty singlescafe DatingOost dating oost singlesparty singlescafe datingsite datingbureau relatiebemiddelingsbureau Almelo Ruurlo Achterhoek singlesevents singleslounge Gelderland

Locatie singlesparty: 
terras aan de achterkant van 
De Tapperij 
Terras: entree via Wildenborchseweg 2, Ruurlo
Precies tegenover de Aldi - parkeren kan rondomDating Oost heeft een eigen datingsite, doelgroep ±40-85 jaar.
Dating Oost kan voor jou Persoonlijk Bemiddelen en gaat dan voor jou op zoek naar een leuke kandidaat gedurende een jaar. Doelgroep ±60-80 jaar.
Dating Oost is het grootste datingbureau van Oost-Nederland
Dating Oost organiseert speeddates (veelal voor senioren en ouderen / check de agenda)
Dating Oost organiseert singlesparty's | singlescafe's | singlesfeestjes

www.DatingOost.nl