Groenlo 40+singleparty m茅t live muziek!

Zaterdag 7 oktober 2023 organiseert DatingOost in cafe Taste een singleparty (±40-67jr). Met live muziek. Lees verder 猬囷笍

Locatie:
Rockcafe Taste
Lievelderstraat 41
7141 BK GROENLO

Parkeren kan gratis rondom in alle straten. 
Ook op de grote parkeerplaats op de Wheme. 
Navigatie: Wheme 2, Groenlo en wandel binnen 3 minuten naar Taste rockcafe - muziekcafe - theaterpodium.

Aanvang 20.30 uur
Inloop vanaf 20 uur

singleparty dating oost Groenlo rockcafe Taste datingsite datingbureau relatiebemiddeling online dating speeddaten singlescafe singleparty singlesfeestje

Rond 21.30 uur treedt Bob Color op. Bob noemt zichzelf ‘the human jukebox, zingend vanuit het hart. Swingend vanuit de onderbuik. Zwetend, stampend, dwingend, meeslepend… tot op het bot, tot het gaatje en vanaf het prille begin barstend vol energie, dat is Bob Color!'

Op de tafels liggen lijsten met song-titels. iedereen krijgt een ‘menu’ en een pen om verzoeknummers te bestellen.. hierdoor kan het publiek de keuzes maken wat er gezongen wordt. 
Het merendeel van de songs is 70, 80 en 90-er jaren. veel soul en funk, wat disco, de blues brothers, wat reggae en ska (Bob Marley, UB 40, Madness, specials) en 80-er jaren new-wave (Blondie, Ian Dury, Talking Heads). maar ook Beatles, Rolling Stones, Elvis, Joe Cocker, Greenday, Nickelhead en Red Hot Chilly Peppers komen voorbij … en ook rock ’n roll, jump-jive en rock-a-billy kan.
Er staan zelfs 15 nr´s met een house-beat op Bob’s menu. maar ook nederlandse nummers van o.a. Andre Hazes, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Nick & Simon, de Dijk, Doe Maar, One Two Trio, Jacques Brell, Sjonnies, vof de Kunst, Starkoo en Peter Koelewijn.

De singlescafe's van Dating Oost zijn NIET gericht op daten. Er zijn singles die niet per se willen daten, maar wel graag een avondje uit willen. Niet al jouw (getrouwde) vrienden hebben zin om iedere zaterdagavond met jou op stap te gaan. Maar jij wil niet elke zaterdagavond op de bank zitten. En voor die mensen organiseert DatingOost al jarenlang deze gezellige singleparty's.
Stel je verwachtingen bij en denk niet dat Jennifer Lopez of Beyonce komen, maar ook George Clooney en Brad Pitt niet. Zij hebben allemaal al iemand gevonden.  
Dus kom alleen als je in hebt in een gezellige avond, met alleen maar singles. Zonder te denken dat er alleen maar mannequins en fotomodellen langskomen. Helaas.... Dat gebeurt ook niet in 'the real world' 馃槉
Onze singlesfeestjes zijn laagdrempelig. Het team van DatingOost staat ook létterlijk óp die drempel om jou persoonlijk te verwelkomen. Het is voor sommige mensen best een grote stap om te nemen. Iedereen heeft een ander verleden en ieder mens is anders. De een vindt het totaal niet spannend en een ander vraagt links en rechts of er iemand meegaat. Dat hoef je echt niet te doen. Als je alleen komt is het even spannend en na tien minuten is dat gevoel weg. Iedereen praat met elkaar. Iedereen gaat bij elkaar staan bij een statafel; het contact is zó gelegd. Bij binnenkomst krijg je koffie en daarna kun je zelf je drankje halen aan de bar.
Er ontstaan vriendengroepen, jij maakt ook nieuwe vrienden als je ervoor open staat. Iedere keer als je terugkomt herken je weer mensen en zo ontstaan nieuwe contacten. Dat is zo leuk. Ons doel is om singles samen te brengen zonder verplichtingen. Want daar hebben we onze eigen datingsite (40-80jr) voor en onze Persoonlijke Bemiddeling (60-80jr). 

singleparty dating oost Groenlo rockcafe Taste datingsite datingbureau relatiebemiddeling online dating speeddaten singlescafe singleparty singlesfeestje

Entree €13,50 incl. koffie en hapjes. 
Let op: Graag gepast betalen, wij hebben bij de entree GEEN pin. Online de entree betalen kan WEL: via deze pagina! Wel net zo makkelijk.
Natuurlijk heeft Rockcafe & Poppodium Taste WEL een pinapparaat voor het betalen van je consumpties.