Groenlo 40+singleparty met dansen

Zaterdagavond 22 april 2023 (én zaterdag 7 oktober 2023) organiseert DatingOost in Taste rockcafe - muziekcafe - theaterpodium een singleparty voor alleenstaanden (±40-67jr.)

Locatie:
Rockcafe Taste
Lievelderstraat 41
7141 BK GROENLO

Parkeren kan gratis rondom in alle straten.
Ook op de grote parkeerplaats op de Wheme. Navigatie: Wheme 2, Groenlo en wandel binnen 3 minuten naar Rockcafe Taste.

Aanvang 20.30 uur
Inloop vanaf 20 uur

Rond 21.30 uur gaat de muziek harder en kan er gedanst worden

singleparty singlescafe DatingOost rockcafe Taste Groenlo datingsite datingbureau relatiebemiddeling relatiebureau onlinedating internetdating Oost-Nederland

Wat is een singleparty van DatingOost?

Nee, onze singlescafe's zijn NIET gericht op daten. Dan liggen je verwachtingen te hoog en word je alleen maar teleurgesteld, want Beyonce komt nooit en Brad Pitt heeft net een nieuwe vriendin. Dus kom alleen als je in hebt in een gezellige avond, met alleen maar singles. Zonder te denken dat er alleen maar mannequins en fotomodellen langskomen. Helaas.... Dat gebeurt ook niet in 'the real world'.
Onze singlesfeestjes zijn laagdrempelig. Het team van DatingOost staat ook létterlijk óp die drempel om jou persoonlijk te verwelkomen. Het is voor sommige mensen best een grote stap om te nemen. Iedereen heeft een ander verleden en ieder mens is anders. De een vindt het totaal niet spannend en een ander vraagt links en rechts of er iemand meegaat. Dat hoef je echt niet te doen. Als je alleen komt is het even spannend en na tien minuten is dat weg. Iedereen praat met elkaar. Iedereen gaat bij elkaar staan bij een statafel; het contact is zó gelegd. Bij binnenkomst krijg je koffie en daarna kun je zelf je drankje halen aan de bar.
Er ontstaan vriendengroepen, jij maakt ook nieuwe vrienden als je ervoor open staat. Iedere keer als je terugkomt herken je weer mensen en zo ontstaan nieuwe contacten. Dat is zo leuk. Ons doel is om singles samen te brengen zonder verplichtingen. Want daar hebben we onze eigen datingsite (40-80jr) voor en onze eigen Persoonlijke Bemiddeling (60-80jr). Singles die zoekende zijn gaan naar onze andere divsies. 

singleparty singlescafe DatingOost rockcafe Taste Groenlo datingsite datingbureau relatiebemiddeling relatiebureau onlinedating internetdating Oost-Nederland

Entree €13,50 incl. koffie en hapjes
Graag gepast betalen, wij hebben bij de entree GEEN pin
Natuurlijk heeft Rockcafe Taste WEL een pinapparaat voor je consumpties

Online betalen? Dat kan via deze pagina.