Hengelo 40+singleparty mét DJ

Zaterdagavond 20 mei 2023 organiseert Dating Oost in muziekcafe De Cactus, Pastoriestraat 37, Hengelo (ov) weer een gezellig single cafe mét deejay!! Doelgroep ±40-67jr. 
Je hoeft geen lid te zijn van DatingOost, WEL single. Je hoeft je ook niet vooraf aan te melden. Dat mag wel, dan kun je tevens online direct betalen. Anders graag gepast betalen bij binnenkomst. Dating Oost heeft géén pinapparaat. De Cactus heeft natuurlijk WEL een pin voor het betalen van je drankjes.

Entree €13,50 incl. koffie en hapjes.
Aanvang 20.30 uur
Vooraf aangemeld en dus ook betaald? Dan mag je al vanaf 20 uur naar binnen.

Een lidmaatschap van Dating Oost is NIET nodig. Iedereen is welkom, mits single en netjes gekleed. Het is tenslotte een uitgaansavond.
Doelgroep singles ±40-67jr. Voel jij je goed bij de de doelgroep, dan ben je ook van harte welkom. Maar niet mopperen over te harde muziek....;)

Neem je single sportmaatje mee of je broer/zus, schoonzus, buurman, tante of oom. 

 

Adres:
Muziekcafe De Cactus
Pastoriestraat 37 
7551 DJ  Hengelo (ov)

 

Een singlecafe van Dating Oost is géén datingavond, maar het doel van de avond is gezelligheid. Het moet een leuke uitgaansavond zijn. Er is gelegenheid om te dansen,we hebben een deejay. Gezellig kletsen met andere singles, borrelen, kennis maken, nieuwe contacten leggen, misschien nieuwe vrienden maken. Er ontstaan app-groepjes, mensen gaan buiten DatingOost soms ook met elkaar uit. Hoe leuk is dat? Er ontstaan natuurlijk vriendschappen. 
Kom niet té laat binnen. Het beste is voor jou als nieuwkomer om direct tussen half negen en negen uur te komen. Dan druppelt iedereen tegelijk binnen en ontstaan de gesprekjes vanzelf. Kom je later binnen, dan is iedereen al met elkaar in gesprek. Als jij het dan moeilijk vindt om aan te sluiten kun je beter op tijd komen.

 

singleparty De Cactus januari 20 mei 2023 Dating Oost .JPG

singleparty De Cactus 20 mei 2023 Dating Oost .JPG

singleparty De Cactus 20 mei 2023 Dating Oost .JPG