Hengelo 45+singlecafe & salsa workshop

Zaterdagavond 18 maart 2023 organiseert DatingOost een uitgaansavond voor singles (±45-67jr) in Danscentrum El Centro de la Salsa, Tuindorpstraat 120 in Hengelo (ov). Tijdens deze singleparty wordt een salsa workshop gegeven, een mooi moment om elkaar recht in de ogen te kijken. Daarna (en ook al voorafgaand aan de salsa workshop) kun je vrij dansen, wat jij maar wil. De dansvloer is van jou.

singleparty singlescafe singles salsa workshop hengelo overijssel singlesparty salsa workshop salsa clinic datingoost datingbureau datingsite
Dancemaster Glenn Wielingen zal starten met echt heel kleine beginstapjes. Dus niemand hoeft te denken ‘salsa dansen, dát kan ik niet’. Nee, niemand kan het. Salsa dansen is echt heel leuk en vrolijk. Het geeft een lach op je gezicht.  
Maar onthoud vooral: NIEMAND kan salsa dansen. De eerste stapjes zijn echt makkelijk en hartstikke leuk om te doen. De laatste keer dat we deze singleparty met salsa worskhop deden bij El Centro de La Salsa in Hengelo (ov) waren er meer dn 100 mensen! 

Waarom een singlesparty voor deze doelgroep?
Als je alleenstaand bent en al ietsje ouder is het niet zo makkelijk om iedere zaterdagavond uit te gaan. Je getrouwde vrienden hebben vaak geen puf om ieder weekend met jou de stad in te gaan, is onze ervaring. Nu op deze zaterdagavond geen bankhangen, maar een leuke en gezellige avond uit.

DatingOost organiseert met enige regelmaat singlesparty’s voor de doelgroep ±45-67 jaar. Uitgaan in je eentje.
Deze single party’s zijn NIET per se voor onze eigen leden, absoluut NIET. Wij organiseren dit voor alle singles (±45-67jr) die zin hebben in een gezellige avond uit. Wel echt alleen voor singles! Voel je je goed bij de leeftijdsdoelgroep, dan ben je van harte welkom. Maar niet mopperen over te harde muziek;)

Iedere gast wordt persoonlijk ontvangen bij de entree, dat voelt vertrouwd en stelt gerust. De singlesparty’s zijn gericht op gezelligheid, maar het is géén datingavond. Dat legt teveel druk. Iedereen sluit bij elkaar aan, praat met elkaar, er wordt gelachen, geborreld en flirten mag. Wij weten niet wie er komt, wat er komt, wie het zijn, de ene keer iets meer dames of misschien iets meer heren. De volgende keer wanneer je nog een keer komt herken je mensen, dat is altijd leuk. Zo maak je nieuwe kennissen en misschien zelfs nieuwe vrienden.
Het maakt niet uit wie er komt, het gaat erom dat je een leuke avond hebt. Je kunt tenslotte niet met iedereen tegelijk praten. Je zoekt de leukste singles op en je maakt er wat van!
Inloop tussen 20 en 20.45 uur. Salsa workshop start stipt om 21 uur. Voor deelname is een lidmaatschap NIET nodig en vooraf aanmelden ook NIET.
Bij binnenkomst krijg je direct koffie.

Entree €13,50 incl. koffie en hapjes
Graag gepast betalen. Wij hebben geen pin.
El Centro heeft WEL een pinapparaat, maar neem altijd genoeg contant geld mee.
Je kunt vooraf als je wil WÉL online betalen via deze pagina

Een lidmaatschap van DatingOost is NIET nodig
Parkeren kan gratis, schuin tegenover El Centro de la Salsa

Zaterdagavond 18 maart 2023 singleparty met salsa workshop om 21 uur in Danscentrum El Centro de La salsa, Tuindorpstraat 120 in Hengelo.

singlecafe singleparty single party dating oost hengelo salsa el centro de la salsa workshop datingsite datingbureau relatiebemiddeling relatiebemiddelingsbureau singlescafe single party

singlecafe singleparty single party dating oost hengelo salsa el centro de la salsa workshop datingsite datingbureau relatiebemiddeling relatiebemiddelingsbureau singlescafe single party

↓ Schuin tegenover Danscentrum El Centro de La Salsa zit Restaurant Lust. Als je voorafgaand aan het single cafe een leuke eetgelegenheid zoekt, dan is dit misschien een tip, mooi dichtbij op loopafstand.

Restaurant Lust Hengelo Overijssel Twente singlecafe singleparty single party dating oost hengelo salsa el centro de la salsa workshop datingsite datingbureau relatiebemiddeling relatiebemiddelingsbureau singlescafe single party