SinglesCafe Nijverdal 45-65jr

Zaterdagavond 27 juni 2020 singlescafe in rest. BuitenGewoon Lekker in Nijverdal (achter het BuitenCentrum Sallandse Heuvelrug/Sterrenwacht) op de Nijverdalsberg

Let op
. Lees dit bericht goed door!! Het is helaas niet zoals de gebruikelijke singlescafe's !! #corona #regels #protocol #RIVM
Het gáát door!! Alleen bij mooi weer, maar de voorspellingen zijn goed voor 's avonds! Uitsluitend de doelgroep 45-65 jaar. En nu, alleen na aanmelding.
We hebben hiervoor een reserveringssite laten ontwikkelen. Op deze manier weten wij precies hoeveel mensen zich aanmelden ivm het maximum toe te laten gasten. Tevens kan er dan ook via de site betaald worden. Dan ontstaan er geen al te lange wachtrijen.

Vanaf 1 juli mogen er 100 mensen in een horecazaak, tot 1 juli maar 30 personen! Voor buiten geldt geen limiet aan gasten.
Echter, men is verplicht te zitten, niet hangen/staan bij een bar en er mag niet gelopen worden. Er moet tussen de tafels 1,5m blijven, ook voor het passerend personeel.
Er zijn natuurlijk in iedere horecazaak een beperkt aantal tafels; twee mensen mogen per tafel plaatsnemen #corona.
Een gezin mag wel aan één tafel. Echter, dat is voor ons niet van toepassing.
We hebben daardoor voor een singlescafe een max aan het toelaten van onze gasten. Vandaar de exacte leeftijdsgroep én het vooraf reserveren. Dan hoeven we ook geen mensen naar huis te sturen als het vol is.

Als dit systeem goed gaat, geeft dit ons de kans om meer singlescafe's te houden. Enkel op grote locaties en voor de zomer: locaties met grote tuinen.
Om te zorgen dat de horecazaak of jij geen boete krijg - wanneer de gasten niet blijven zitten of met meer dan twee personen aan één tafel zitten - vragen wij jullie dan ook echt te doen zoals het toegestaan is....
Niet lopen, niet staan, twee mensen per tafel. Dat is alles... ;)

We weten het; alle coronaprotocollen wijzigen steeds. Het blijft lastig. Voor iedereen.

Natuurlijk wil je niet de hele avond aan één tafel blijven zitten. Daarom hadden we bedacht: we gaan om de ±20 minuten met de bel rinkelen (alsof het een grote speeddate is) zodat je door kunt schuiven naar de volgende tafel. Op deze manier kom je met veel mensen in contact en heb je steeds iets te praten. Als het aantal aanmeldingen evenwichtig aan elkaar is (dat moeten we afwachten) dan zou het leuk zijn dat aan iedere tafel één man en één vrouw zit.SINGLESCAFE
Het is géén datingavond, maar een singles-cafe; een singles-party. Een avond om andere singles tussen de 45 en 65 jaar te ontmoeten. Echt alleen deze leeftijdsgroep.
Nieuwe vrienden maken, kletsen, borrelen, lachen, babbelen, drankje, hapje. Kortom, een avond zonder verwachtingen. Vanzelfsprekend mag er geflirt worden... ;)
Nu is echter alles anders ivm corona.
Er wordt bediend aan de tafeltjes. Je kunt direct via de pin afrekenen...
De tafels staan ver uit elkaar. Je kunt optimaal genieten van de sfeer en de omgeving.

Deur open 19 uur
Aanvang 19.30

Laatste rondje 23.00 uur
Einde 23.30 uur

Entree
€13,- incl. koffie en hapjes

BuitenGewoon Lekker
heeft een pinapparaat en bedient aan tafel.

Adres:
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Gratis parkeren vóór de deur