Speeddate ±63-75jr Zwolle

Donderdagmiddag 9 december 2021 speeddaten in de orangerie van Golftuin Zwolle. Tijdens een speeddate ga je andere alleenstaande senioren ontmoeten die ook op zoek zijn naar een leuke vriend/in. Je treft meerdere singles in jouw leeftijdsgroep en gaat gedurende een gesprekje van ±7 à 8 minuten kijken of er meer in kan zitten.
Binnen een week volgt de uitslag en neem je contact met elkaar op als je een match hebt en spreek je prive af. Samen ga je dan uitzoeken of je echt die daadwerkelijke klik hebt.
Vanzelfsprekend krijgt iedereen bericht: wel of geen match.

DatingOost organiseert sinds de zomer van 2018 speeddates, veelal voor de doelgroep senioren van 60 jaar en ouder.
Moet de speeddate uitgesteld worden vanwege corona of een andere reden, dan krijgen alle deelnemers persoonlijk bericht.
We volgen op de dag zelf ook de richtlijnen die worden voorgeschreven volgens de rijksoverheid en het RIVM.
Kijk altijd een dag van te voren nog een keer bij dit agendapunt op onze website, mochten er wijzigingen zijn. Het kan zijn dat er al weken VOL GEBOEKT staat en er plots één of twee dagen een ziekmelding komt. Dan komen er weer plaatsen vrij. Houd dit altijd in de gaten.

speeddate senioren Golftuin Zwolle DatingOost datingsite datingbureau relatiebemiddeling singleparty

Deelnamekosten:
€35,- incl. koffie en hapjes

Persoonlijk welkom direct bij de entree.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk vanwege de JUISTE verhoudingEN deelnemers man/vrouw.
Kun je niet via Ideal betalen vraag dan iemand je te helpen of neem contact met ons op.

De gesprekjes zijn kort, ongeveer 7 tot 8 minuten, maar lang genoeg voor een eerste indruk. Na het rinkelen van het 'lovebelletje' staan de heren weer op en wandelen naar het volgende tafeltje voor een nieuwe kennismaking. Ondertussen noteren beide op je lijst wat je van die ander vond en of je hem/haar nog een keer zou willen ontmoeten. Als beide een JA hebben ingevuld is er een match, een wederzijdse klik. Na afloop lever je jouw matchkaart in bij het team van Dating Oost.

speeddate senioen Golftuin Zwolle DatingOost datingsite datingbureau relatiebemiddeling singleparty

Locatie speeddate:
Golftuin Zwolle
Harculose Esweg 2
Navigatie:
Jan van Arkelweg 2a
8015 RH Zwolle
Gratis parkeren voor de deur

speeddate senioren Golftuin Zwolle DatingOost datingsite datingbureau ouderen alleenstaand vrijgezel weduwnaar weduwe relatiebemiddeling singleparty

Aanvang speeddate 14 uur
Inloop vanaf ±13.30 uur
Ben je te vroeg, loop dan even een rondje

 
De speeddates van DatingOost zijn vaak snel volgeboekt. 
Meld je snel aan. Vol = vol.

Een lidmaatschap van DatingOost is NIET nodig! Single zijn wel.

speeddate senioren Golftuin Zwolle DatingOost datingsite datingbureau ouderen alleenstaand vrijgezel weduwnaar weduwe relatiebemiddeling singleparty

Wij hangen geen labels aan onze speeddates, als in 'Speeddaten voor Hoger Opgeleiden'. Bij ons zijn de speeddates voor singles, alleenstaanden en vrijgezellen, ongeacht hun opleiding of denk- of werkniveau.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Inschrijven kan hieronder ↓

speeddate senioren Golftuin Zwolle DatingOost datingsite datingbureau ouderen alleenstaand vrijgezel weduwnaar weduwe relatiebemiddeling singleparty

Wat je doel ook is: een partner, vriend/in of serieus een relatie (dit moet echter groeien..), doe gewoon een keertje mee. De sfeer is altijd prettig en relaxt. De eerste gesprekjes zijn soms een beetje spannend, maar na twee of drie kennismakingen worden de deelnemers al losser.

Na afloop is er de gelegenheid om samen na te borrelen. Spreek niets af na afloop (hond ophalen of eten bij de kinderen), maar ga samen verder babbelen. Dit is het moment om elkaar beter te leren kennen. Tevens is bij de Golftuin Zwolle de gelegenheid om gezamenlijk aan tafel te gaan voor een warme hap. Niet in je eentje naar huis gaan, maar samen deze leuke middag afsluiten. Schuif bij elkaar aan tafel en maak het nog gezelliger. Extra consumpties en diner na afloop is voor eigen rekening.

Restitie van deelnamegelden is niet mogelijk.

speeddate golftuin zwolle datingoost senioren ouderen alleenstaanden datingsite

 

 

 


DatingOost is een datingbureau voor alleenstaanden in Oost-Nederland.
DatingOost organiseert singlescafe's/singleparty's sinds 2004 en speeddates sinds 2018.
DatingOost heeft een eigen datingsite voor singles van ±40-80jr.
De relatiebemiddeling richt zich op singles tussen de ±60-80jr.

www.DatingOost.nl
Tel. 0546-492899

 

 

 

Speeddate ±63-75jr Zwolle
Prijs:
€ 35.00
Datum:
09-12-2021
mannen:
Beschikbaar
vrouwen:
Volgeboekt
Aanmelden

Aanmelden