Speeddate ±63-75jr Berg en Dal

Woensdagmiddag 16 februari 2022 organiseert DatingOost een speeddate voor alleenstaande senioren (doelgroep ±63-75jr) in Fletcher Hotel Restaurant Erica in Berg en Dal, nabij Nijmegen. Gelegen op een prachtige locatie middenin de bossen van Berg en Dal. Indien vol? Check altijd één of twee dagen van te voren deze pagina. Indien mensen zich ziek melden komt er weer een plek vrij.

Wat is een speeddate?
Tijdens een speeddate ga je met alle kandidaten in gesprek. Tussen de 10 en 15 mannelijke kandidaten kandidaten en ±10 tot 15 vrouwelijke deelnemers. De contactmomenten zijn korte kennismakingsgesprekjes van 7 à 8 minuten. Snel genoeg om te weten of je die ene persoon nog een keer zou willen ontmoeten. Maar dan langer tijdens een volgende date: samen een leuke middag wandelen; laarzen of wandelschoenen aan en er samen op uit. En na afloop bij een knetterend haardvuurtje verder kletsen onder het genot van een drankje of koffie met taart. En dan echt de tijd nemen om die ander beter te leren kennen.

Je krijgt bij een speeddate van Dating Oost een lijst waarop je de naam noteert van diegene die voor je komt te zitten. Je gaat met alle deelnemers van de speeddate in gesprek. Het voordeel is dat het korte gesprekjes zijn. Nadat het belletje heeft gerinkeld schuiven de heren door naar het volgende tafeltje en onderwijl noteer je wat je van die ander vond. Je krijgt ook van Dating Oost een blanco A4, hierop kun je allerhande notities schrijven. Wat jij belangrijk vindt schrijf je snel even op.
Na afloop en in de pauze moet je niet blijven zitten maar samen in gesprek gaan. Sta op en maak contact met elkaar. Het kan ook toevallig zo zijn dat je iemand uit je eigen woonplaats treft en dat daar zomaar een leuke vriendschap uit ontstaat van vrouw tot vrouw. Vrienden hebben we nooit genoeg, toch?

Binnen een week volgt de uitslag via de mail. Als je geen mail hebt, dan word je gebeld.
Het kan zijn dat je met meerdere singles een match had, een wederzijdse klik. Dit betekent dat er wel van wordt uitgegaan dat je met alle matches een afspraak maakt en erop uit gaat. De leukste persoon met de beste klik blijft dan over.
Dat is een logisch gevolg van deelname aan een speeddate.
Lijkt het je leuk? Meld je dan aan. Je zult het ervaren als een erg leuke middag.

speeddaten speddate senioren datingoost datingsite datingbureau berg en dal gelderland overijssel speeddates senioren alleenstaande ouderen

Na afloop is er gelegenheid samen na te borrelen.
Dit is tevens een leuke manier om toch nog iets meer van die ander te weten te komen. Ga met elkaar in gesprek, de druk is eraf. Vaak blijft meer dan de helft van de deelnemers ook lekker eten. Ga samen aan tafel. Maak er een heerlijke dag van. Zorg voor oppas voor je hond, maak geen afspraken met je kinderen na afloop. Dat kan ook de dag er na. Wacht hoe je de speeddate hebt ervaren en maak gebruik van de gezelligheid die altijd ontstaat na afloop. Benut die fijne momenten. Fletcher Hotel Erica zal er alles aan doen om het je óók na afloop naar de zin te maken.

Meld je snel aan. Vol = Vol
Ken je iemand die single is, waarvan je denkt dat hij/zij misschien een leuke vriend of vriendin zoekt? Tip hem/haar

gelukkig .... samen

team DatingOost