Speeddate ±63-75jr Ellecom

Speeddaten (±63-75jr) donderdagmiddag 28 oktober 2021 in Landgoed Avegoor in Ellecom. Deze locatie is aangepast van Eerbeek naar Ellecom. Dit omdat Landgoed Hotel Huis te Eerbeek vervroegd verbouwd gaat worden wijken we helaas verplicht uit naar het 14 min. verderop gelegen Landgoed hotel Avegoor. Met hierbij de excuses van Huis te Eerbeek. Maar soms gaan dingen zo en passen we ons aan.

Ellecom → 20 min. vanaf Doetinchem
Ellecom → 20 min. vanaf Arnhem
Ellecom → 18 min. vanaf Zutphen
Ellecom → 22 min. vanaf Zevenaar

Doelgroep actieve alleenstaande senioren rond de ±63-75 jaar.

Deelname €35,- inclusief koffie bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

speeddate senioren datingsite datingbureau datingoost

Wat is een speeddate?
Speeddaten is een moderne, relaxte en gezellige vorm van kennismaken met andere alleenstaanden en singles. Je praat ±7 à 8 minuten met elkaar en schrijft op je lijst JA indien je die ander nog wel een keer zou willen ontmoeten. Iemand bij wie je misschien denkt: 'dat zou nou wel eens een heel leuk iemand kunnen zijn! Die zou ik wel beter willen leren kennen.'
En dat kan alleen maar als je bij een volgende date de tijd hebt voor elkaar. Gezellig samen wandelen en na afloop ergens een kopje koffie drinken.  
Na afloop van de speeddate lever je je lijst in bij het team van DatingOost dat de gehele speeddate begeleidt, en binnen een week ontvang je elkaars telefoonnummer indien er een match, een wederzijdse klik was.
Na je gesprekje van ±7 à 8 minuten gaat het belletje en schuiven de heren door naar de volgende ronde. Je schrijft eerst nog even op je lijst wat je van die ander vond.
Schrijf niet te snel NEE op je lijst. Neem in de pauze en na afloop van de speeddate nog even de tijd om met hem of haar in gesprek te gaan. Je gaat met alle deelnemers in gesprek. Ondanks eventuele leeftijdsverschillen.

Vanwege corona staat bij ons veiligheid natuurlijk bovenaan het lijstje. We brengen de liefde, liever geen corona. Dus de tafeltjes staan ruim uit elkaar. Indien nodig gebruiken we onze 'spatschermen/kuchschermen' weer. 
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. De verhoudingen bij een speeddate tussen dames en heren moet optimaal zijn, dit is belangrijk om überhaupt te kunnen speeddaten. De damesaanmeldingen gaan altijd snel. Heren zijn vaak iets afwachtender. Wanneer de herenaanmeldingen later goed op gang komen kan het zijn dat er nog weer één of twee plaatsen extra beschikbaar worden gesteld voor de dames. Dit kan zelfs nog tot één dag van te voren gebeuren. Ook vanwege ziekte kan er soms een plek beschikbaar komen. Houd dit in de gaten, indien de speeddate op VOL staat.
Restitutie is niet mogelijk. Wanneer de speeddate vanwege corona verplaatst moet worden gaan alle aanmeldingen mee naar een volgende datum. De speeddates worden NOOIT geannuleerd.

Wij hangen geen labels aan onze speeddates, als bijvoorbeeld 'Speeddaten voor Hoger Opgeleiden'. Bij ons zijn de speeddates voor singles, alleenstaanden en vrijgezellen, ongeacht opleiding, denk- of werkniveau.


Lees verder onder alle foto's↓
speeddate senioren datingsite datingbureau datingoost

De speeddates van DatingOost zijn vaak vroegtijdig volgeboekt.
Meld je snel aan. Vol = vol.
Ken je iemand die dit misschien leuk zal vinden of die op zoek is naar een partner, tip hem/haar.

Een lidmaatschap van DatingOost is NIET nodig! Single zijn wel.
Vooraf aanmelden is echt noodzakelijk voor het juiste evenwicht in alleenstaande mannen en vrouwen.
Het kan zijn dat je meerdere matches hebt na afloop. Dit betekent dat je meerdere afspraakjes moet maken om die ander beter te leren kennen. Uiteindelijk blijft de leukste kandidaat over... 

speeddaten singlescafe datingoost datingsite datingoost datingbureau relatiebemiddeling relatiebureau datingoost swrb.nl relatiebureaus
Aanvang speeddate 14 uur
Deur open 13.30 uur
Persoonlijk welkom direct bij de entree!

Deelname €35,- inclusief koffie bij ontvangst en in de pauze een hapje en een drankje.
Persoonlijk welkom direct bij de entree.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Inschrijven kan hieronder ↓
Indien je niet met Ideal kunt betalen verzoeken wij je even te bellen naar ons kantoor.

speeddate senioren datingsite datingbureau datingoost

Einde speeddate ±17 uur
Spreek niets af na afloop. Wie weet is het zo gezellig dat je samen nog naborrelt bij Landgoed Avegoor Ellecom.
Drankjes en evt. warme hap na afloop zijn voor eigen rekening.
En is het later nog zó gezellig? Spreek dan met elkaar af om samen een hapje te gaan eten bij Landgoed hotel Avegoor.
Het contact is immers al gelegd. De stress en spanning zijn verdwenen. Neem en benut ieder mooi en fijn moment.

speeddaten speeddate voor alleenstaande senioren datingoost datingsite datingbureau eerbeek hotel fletcher speeddates singlecafe singleparty

Neem voor de zekerheid altijd je vaccinatie QR code mee.

Op de hoogte blijven onze singlesactiviteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

team DatingOost