Speeddate 40-58jr Holten (ov)

Zondagmiddag 25 juli 2021 - speeddate 40-58 jaar rondom de buitenbar in de tuinen van Outdoors Holten (ov).
Centraal gelegen in Oost-Nederland en makkelijk te vinden, direct naast de A1.

Voor reservering scroll helemaal naar onderen ↓

Omdat we ons we ons met de speeddates (bijna) altijd concentreren op de senioren, is zondagmiddag 25 juli 2021 deze doelgroep aan de beurt!
Leeftijd ± 40-58 jaar.
Speeddates van DatingOost zijn voor singles in díe bewuste leeftijdsgroep; per datum en per locatie andere leeftijden. Wij hangen aan onze speeddates geen labels als 'Speeddaten voor Hoger Opgeleiden'. Bij ons zijn de speeddates voor singles, alleenstaanden en vrijgezellen, ongeacht hun opleiding of denkniveau.

Omdat Dating Oost al sinds 2003 singlescafe's organiseert vragen jullie je misschien af wanneer deze weer voorbij komen. Zoals iedereen weet is dit nu niet echt mogelijk. We hebben een paar singlesmeetings op de agenda staan, maar dit is echt op buiten gericht. Elkaar ontmoeten in de buitenlucht. Een singlesparty in de tuin. Dit is heerlijk, maar ook veilig c.q. coronaproof.
Omdat we tijdens onze singlescafe's meestal tussen de 70 en 100 singles begroeten en dit nu op dit moment van organiseren iets moeilijker gaat, leek het ons leuk om ook een speeddate voor een jongere doelgroep te organiseren.
We kunnen dan helaas maar een beperkt aantal singles toelaten. Want, meer dan 15 à 16 gesprekken per persoon is écht genoeg!
We gaan in de basis uit van ±15 dames x 15 heren.

speeddate datingoost datingsite oost-nederland senioren doelgroep 40-54 jaar Holten Outdoors DatingOost

Deelname is €35,- incl. koffie bij aanvang en in de pauze een hapje en drankje.
En natuurlijk kans op de liefde van je leven ♥
Vooraf aanmelden noodzakelijk.
Restitutie is niet mogelijk.

speeddate datingoost datingsite oost-nederland senioren doelgroep 40-54 jaar Holten Outdoors DatingOost

We gaan buiten speeddaten, bij de buitenbar. Als het te warm is zitten we beschut dvm de grote open 'tent' en plaatsen we de overige tafeltjes met stoelen onder de bomen.

speeddate datingoost datingsite oost-nederland senioren doelgroep 40-54 jaar Holten Outdoors DatingOost

Aanvang 13.30
Inloop vanaf 13 uur
Dan is er genoeg tijd om na afloop samen nog te borrelen

Speeddaten
Tijdens een speeddate ga je kort in gesprek met alle deelnemers en kijk je of er meer in kan zitten. Wanneer beide een 'ja' hebben gegeven op hun matchkaart, dan is er een match, een wederzijdse klik.
Binnen een week ontvang je dan via een mail van ons elkaars telefoonnummer. Er wordt dan van je verwacht dat je met elkaar een afspraak maakt en 'op date' gaat. Iets uitgebreider dan de 7 à 8 minuutjes die je krijgt tijdens de speeddate.
Het kan ook zo zijn dat je met meerdere singles een match hebt. Dan krijg je bijvoorbeeld drie telefoonnummers. Die ander verwacht dan dat je óók met hem/haar op date gaat. Wij zeggen dan: de leukste zoek je uit...;) Het kan verkeren.

Locatie:
Outdoors Holten
Langstraat 6
7451 ND Holten

Afrit 27 vanaf de A1

speeddate singlescafe singlesparty singlesevent singles ontmoetingsavond ontmoetingsmiddag DatingOost datingoost datingbureau datingsite relatiebureau

speeddate singlescafe singlesparty singlesevent singles ontmoetingsavond ontmoetingsmiddag DatingOost datingoost datingbureau datingsite relatiebureau
entree park Outdoors Holten


Corona
We passen op de dag van de speeddate ons aan, aan de op dat moment geldende regels inzake corona.
Wij houden afstand. We plaatsen de speeddate tafeltjes zover mogelijk uit elkaar. We zitten buiten. Bij ietsje kouder weer verzoeken we je daar naar te kleden. Neem sowieso altijd een vest of jasje mee.
Indien nodig plaatsen we weer 'kuchschermen/spatschermen' op de tafeltjes. Op iedere tafel staat een pot desinfecterende handgel. We hebben wegwerp mondkapjes en transparante plastic mondkapjes. Kortom, aan ons zal het niet liggen.
Zorg ook dat je je vaccinatie QRcode bij de hand hebt, indien nodig.

Restitutie van deelnamegelden is niet mogelijk.
Mocht de speeddate vanwege corona verplaatst worden, dan betekent dit dat alle aanmeldingen meegaan naar de nieuwe datum.
De speeddate gaat altijd een keer door, of nu of later!Op de hoogte blijven onze singlesactiviteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Groeten

team DatingOost