Speeddate ±63-75jr Wolfheze

Woensdagmiddag 4 augustus 2021 speeddaten voor senioren in de tuinen van Fletcher Hotel Wolfheze (voormalig Bilderberg Hotel Wolfheze)

Indien vol: Houd de agenda in de gaten tot 1-2 dagen van te voren. Er kunnen wijzigingen ontstaan vanwege afmeldingen of een extra vrijgegeven plek.

In de tuinen van Fletcher Hotel Wolfheze
, net naast het mooie dorpje Wolfheze gelegen, richting Doorwerth/Oosterbeek, gaan we speeddaten met alleenstaande senioren van ±63-75jr. op woensdagmiddag 4 augustus 2021.
Liggend in het groen - het Fletcher hotel is gestitueerd direct aan de N783 in de bossen - ga jij tijdens deze speeddate op een ontspannen wijze in gesprek met meerdere deelnemers. Ben je sinds kort gescheiden, je partner verloren of pas verhuisd? Of heb je veel oude en vertrouwde vrienden, maar zin in een mooie zomer en een nieuw geluid? Bijvoorbeeld een vriend of vriendin om ervaringen mee te delen of om op stap te gaan. Kijk je wel eens naar het dagelijkse televisieprogramma First Dates? Dan zie je wat het ontmoeten van nieuwe mensen met een ander kan doen. Soms is er direct herkenning en is het 't begin van een nieuwe liefde of zeer hechte vriendschap. Altijd is het inspirerend. Zulke nieuwe ontmoetingen zorgen voor leuke uitjes, gezellige dates, een leuke avond en sowieso voor altijd een goed verhaal en een geweldige ervaring.

Behoor jij tot de doelgroep en wil je andere singles ontmoeten, alleenstaanden in jouw leeftijdsgroep waarbij misschien ook nog een vonkje kan overspringen?... Meld je dan aan voor deze speeddate.
DatingOost organiseert singlescafe's sinds 2003 en sinds de zomer van 2018 ook speeddates. Speeddates veelal voor senioren. Veel contacten zijn hierdoor ontstaan, maar ook vele romantische ogenblikken hebben onze deelnemers beleefd. De één doet mee om andere mensen uit dezelfde leeftijdsgroep te ontmoeten, waarbij de ander echt op zoek is naar een leuke, lieve vriend/in. Wat je doel ook is, doe gewoon een keertje mee. De sfeer is altijd prettig en relaxed. De eerste gesprekjes zijn soms een beetje spannend, maar na twee of drie kennismakingen worden de deelnemers al losser. 

Wat is een speeddate?
Tijdens de speeddate in de tuin van Fletcher Hotel Wolfheze (voormalig Bilderberg Hotel Wolfheze) ga je in gesprek met zo'n 10 tot 15 alleenstaanden die net als jij weer op zoek zijn naar een maatje, een leuke en lieve vriend/in.
De gesprekjes zijn kort, ongeveer 6 tot 8 minuten, maar lang genoeg voor een eerste indruk. Na het rinkelen van het 'lovebelletje' staan de heren weer op en wandelen naar het volgende tafeltje voor een nieuwe kennismaking. Ondertussen noteer je op je lijst wat je van die ander vond en of je hem/haar nog een keer zou willen ontmoeten. Als beide een 'ja ' hebben ingevuld is er een match, een wederzijdse klik. Na afloop lever je jouw matchkaart in bij het team van Dating Oost.
Binnen een week ontvang je de uitslag via de mail (bij geen mail via de telefoon) en ga je na het ontvangen van de telefoonnumers met elkaar in contact om een échte afspraak te maken. Een serieuze 'date'. Samen op ontdekking of er meer in kan zitten.
speeddaten voor senioren oudere alleenstaanden datingoost datingbureau oost dating relatiebemiddeling relatiebureau datingoost wolfheze rob voss
Aanmelden   
Deelnemen aan de speeddate kost €35,- incl. koffie bij ontvangst en in de pauze een hapje en drankje.
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Noteer volgens aanwijzing je naam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer.
Als er vanwege corona een nieuwe datum gezocht moet worden krijgen alle deelnemers persoonlijk bericht. De speeddate gaat uiteindelijk ALTIJD door. De nieuwe datum wordt dan ook direct vermeld op onze website.
Restitutie van het deelnamebedrag is niet mogelijk.

Bilderberg Hotel Wolfheze - Weekendjeweg.nl

Locatie:
Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze (voorheen Bilderberg Hotel)
Wolfhezerweg 17
6874 AA Wolfheze
www.hotelwolfheze.nl

Vanaf Doorwerth/Oosterbeek richting Wolfheze vind je hotel Wolfheze aan je rechterkant, nog vóór Wolfheze.

speeddaten senioren oudere alleenstaande senioren single singles bejaard speeddates datingsite dating oost fletcher hotel wolfheze datingbureau

Aanvang 14 uur
Inloop tussen 13.15-14 uur (niet eerder)

Halverwege houden we een gezellige pauze.
Na afloop is er de mogelijkheid gezamenlijk na te borrelen.
Dit is tevens een leuke manier om toch nog iets meer van die ander te weten te komen. Ga met elkaar in gesprek, de druk is eraf. Vaak blijft meer dan de helft van de deelnemers ook lekker eten. Ga samen aan tafel. Maak er een heerlijke dag van. Zorg voor oppas voor je hond, maak geen afspraken met je kinderen na afloop. Dat kan ook de dag er na. Wacht hoe je de speeddate hebt ervaren en maak gebruik van de gezelligheid die altijd ontstaat na afloop. Benut die fijne momenten. Hotel Fletcher zal er alles aan doen om het je na afloop ook naar de zin te maken.

Meld je snel aan. Vol = Vol
Ken je iemand die single is, waarvan je denkt dat hij/zij misschien een leuke vriend of vriendin zoekt? Tip hem/haar!

speeddaten senioren oudere alleenstaande senioren single singles bejaard speeddates datingsite dating oost fletcher hotel wolfheze datingbureau

DatingOost

  • Persoonlijke Relatiebemiddeling 60-80jr
  • Datingsite 40 jaar en ouder
  • SinglesCafe's 40+
  • Speeddates

Telefoonnummer DatingOost 0546-492899

Speeddate ±63-75jr Wolfheze
Prijs:
€ 35.00
Datum:
04-08-2021
mannen:
Beschikbaar
vrouwen:
Volgeboekt
Aanmelden

Aanmelden