Singles meeting 60+ Borculo

UPDATE.
Even een uitleg: Vanwege corona hebben wij sinds vorig jaar een reserverings/aanmeldingssysteem ingebouwd op onze site. Voor de speeddates is het belangrijk om te weten of het aantal dames en heren gelijk is om te kunnen speeddaten.
Voor onze singlescafe's en -meeting deden we dit - vóór corona - nooit. We zeiden altijd: 'de ene keer zijn er misschien meer vrouwen en de andere keer misschien meer mannen. Dat maakt niet uit, het gaat om de gezelligheid.' (zie de foto's) Iedereen kwam gewoon onaangekondigd, soms waren er op zaterdagavond 60 singles, de andere keer 90 of 100!! Afgelopen zaterdagavond 31 juli (doelgroep ±40-65jr) waren er maar liefst 61 singles. De ene helft was aangemeld via ons reserveringssysteem, de andere helft kwam spontaan langs. Het was een zéér gezellige avond.
Nu zijn er op dit moment (6-8-2021  12.30 uur) al 40 aanmeldingen (!!) waarvan - let wel: op dit moment van schrijven) meer dames dan heren. Dit kan zondagmiddag zomaar anders zijn. Vanochtend hebben er al een paar heren gebeld: mag ik zó komen? Ja hoor!
Wat we liever niet willen is dat mensen misschien... teleurgesteld roepen: er zijn alleen maar dames. Als het je om de gezelligheid te doen is, en je bent vrouw, het is ook géén datingevent, dan ben je ECHT van harte welkom en meld je aan! Neem het risico, zeggen wij! Alles is beter om met elkaar te kletsen dan in je eentje in de tuin of alleen op de fiets. Afgelopen zaterdag zaten er ook groepjes dames aan een tafel de hele avond te kletsen, maar ook een tafel vol met heren die bijna de hele avond met elkaar de grootste lol hadden. Dus ja...
Deze zondagmiddag is bedoeld om mensen te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen en wellicht nieuwe vrienden te maken. Soms is het prettig om meer singles in je vriendenkring te hebben dan getrouwde vrienden. Dit ivm het uitnodigen voor een leuk uitje op dagen waarvan je die getrouwde vriend/in niet opnieuw wil vragen... Menigeen zal dit herkennen.
Laten we er zondag een GEWELDIGE middag van maken met elkaar!
Is het gezellig, blijf dan ook met elkaar na om een hapje te eten. Dat kan óók daar! Neem het initiatief om dat voor te stellen met diegene waar je leuk mee hebt gebabbeld. Voor alles geldt: iemand móet dat initiatief nemen. Ga gezamenlijk aan tafel en eindig die leuke middag nóg gezelliger.
Lees verder ↓
----------------------------------------------------

Zondagmiddag 8 augustus 2021 organiseert Dating Oost een gezellig 60+singles treffen op het terras van Berkel Palace Borculo. Bij slecht weer kunnen we natuurlijk naar binnen.
Aanvang 13.30-17.30 uur

singlescafe 60+ Borculo Berkel Palace

Wat kun je verwachten? Gezelligheid!
Dát voert de boventoon en is ons doel. DatingOost organiseert al singlescafe's/singles ontmoetingsavonden en -middagen/singles events/singleparty's of hoe je ze ook noemt, sinds 2004!
Het is net als een 'gewoon' feestje, alleen naar ons feestje komt bijna iedereen in z'n eentje. Én is single.
Je wordt persoonlijk ontvangen direct bij de entree. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust.
De meerderheid van onze gasten komt ook echt alleen en je hebt altijd per direct aansluiting. Mits je niet in een hoekje gaat zitten...
Alle gasten sluiten bij elkaar aan en je hebt direct contact. Buiten of binnen; het is best makkelijk om afstand te houden en bijna iedereen is gevaccineerd.
Gezellig samen babbelen, koffie, hapje, drankje, vrienden maken en nieuwe contacten leggen.
Dáár zijn we met z’n allen wel aan toe, toch?

Het is géén datingmiddag. Het kan zijn dat je nieuwe vrienden en bijvoorbeeld de hele middag met een groepje dames of alleen heren zit te kletsen.
In je eentje uitgaan en daar - heerlijk in de buitenlucht - (nieuwe) contacten leggen.
Vanzelfsprekend is het mogelijk dat je iemand ontmoet waarmee je een klik hebt. Dat kan altijd - dat zou fijn zijn - maar is níet de insteek.

Nette kleding gewenst!
Neem voor de zekerheid altijd een vest mee.
Bij slecht weer kunnen we naar binnen.

berkel palace borculo singlescafe speeddate datingoost datingsite

Lidmaatschap van Dating Oost is NIET nodig.
Vooraf aanmelden kan en mag. Maar je kunt ook gewoon binnen komen lopen. Dan graag gepast betalen. We hebben niet echt wisselgeld.

Entree €23,-
Inclusief koffie, twee consumpties en hapjes.
Doelgroep ±60 jaar en ouder.
Restitutie is niet mogelijk. Wanneer dit singles event verplaatst moet worden vanwege corona krijgen alle deelnemers hiervan bericht via de mail. Houd altijd je mail een paar dagen van te voren in de gaten.
Voor vragen omtrent het singlescafe contact opnemen met DatingOost, NIET met Berkel Palace.
Na afloop is er gelegenheid om (gezamenlijk) een heerlijke maaltijd te nuttigen op het terras van het restaurant van Berkel Palace.
Geniet van ieder moment.

Aanmelden via www.DatingOost.nl

Adres singlescafe:
Berkel Palace
Hambroekweg 8
7271 NA  Borculo   LET OP: DIRECT AAN DE ROTONDE!

Gratis parkeren gratis voor de deur.

berkel palace borculo singlescafe speeddate datingoost datingsite

singlescafe singles borrel singleparty datingoost borculo

Archieffoto's 9-8-2020 singlescafe 60+ Berkel Palace Borculo
Er genoten zo'n 60 singles van deze zomerdag.