Speeddate 63-75jr Hengelo (gld)

 

Speeddaten voor senioren in Cafe De Jongens in Hengelo - Gelderland zondagmiddag 21 maart 2021.

--------

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meld je snel aan.

Speeddaten voor senioren in Cafe De Jongens in Hengelo (Gld.)

Persoonlijk welkom direct bij de entree van de zaal.

Doelgroep ±63-75 jaar. Aanmelden noodzakelijk ivm evenwichtig aantal deelnemers man/vrouw. Maar ook verplicht vooraf aanmelden vanwege corona.
Wij zijn verplicht gegevens te noteren van onze deelnemers aan de speeddate. Dit is inmiddels iedereen bekend.

Geheel coronaproof speeddaten. Vanzelfsprekend houdt een ieder zich aan de afstand tussen elkaar. De tafels voor de speeddate staan ver uit elkaar, Cafe De Jongens heeft een zeer ruime zaal achterin het etablissement.
Mocht het op deze datum nodig zijn dan plaatsen we onze 'spatschermen' op alle tafels.
Tevens krijgen alle deelnemers een transparant mondmasker bij binnenkomst, opdat je elkaar kunt zien wanneer je met elkaar praat.
Er zijn genoeg plastic handschoentjes voorradig en indien gewenst wegwerp mondkapjes. Tevens staat er op ieder tafeltje een grote pot desinfecterende handgel.

Wat is speeddaten?

Een speeddate via DatingOost betekent dat je ±7 à 8 minuten met iemand in gesprek gaat om te kijken of er meer in kan zitten. Wanneer beide een 'ja' hebben genoteerd is er een match, een wederzijdse klik.
Binnen een week volgt de uitslag met elkaars telefoonnummer en bel je elkaar om een afspraak te maken.
Dan pas ga je écht op date. Eerst gezellig wandelen en dan pas ergens een kopje koffie met taart nuttigen.
Tijdens die wandeling ontspan je en kun je tevens vrij spreken. Na afloop van de wandeling ga je gezellig samen lunchen of koffie drinken.

Lees verder onder de foto's

Aanvang speeddate 14 uur
Inloop tussen 13.15 - 14 uur (echt niet eerder. We willen wachtrijen vermijden)


Achter Cafe De Jongens zit een prachtige ruime zaal waar we goed en ruim uit elkaar kunnen speeddaten. Het is er groot genoeg.
Na het klingelen van het love belletje schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. Ondertussen noteer je op je eigen lijst wat je van elkaar vond. Je maakt nog even snel een notitie; wandelt ze graag, fietst hij graag of juist niet. Wat spreekt je juist in die ander aan? Is het die lieve lach of dat luisterend oor? Heb je hetzelfde meegemaakt in je leven of laatste relaties? Of wil je samen nog een keer die campertocht maken? Houden jullie allebei niet van vakanties? Fiets je liever in je eigen omgeving; het prachtige oosten van Nederland? Deel je ideeën, je hoop en al je wensen en noteer het van elkaar. Spreek het uit. Aan het einde van de middag weet je niets meer. Máák die notitie.
Op alle tafeltjes liggen vragenkaartjes. Deze kun je gebruiken wanneer de stress je teveel wordt of je geen fantasie meer hebt voor originele vragen.

Deelname speeddate €35,- inclusief koffie vooraf en een hapje en drankje in de pauze.

Na afloop is er de gelegenheid samen na te borrelen.
Tevens is er op zondag de mogelijkheid een warme hap te eten bij De Jongens. Spreek dus prive niets af voor die avond. Als er een goede klik is in de groep na afloop, blijf dan zitten. Ga niet naar huis, maar ga samen aan tafel. Niet alleen thuiskomen, maar samen deze leuke en misschien ook spannende dag afsluiten. Maak van elke dag een feestje. Bekijk hier de menukaart van Cafe De Jongens.

Omdat de bekende familie Meiland, van het bekende SBS6 programma Familie Meiland, nu in Hengelo Gld woont, verkoopt cafe De Jongens ook de wijnen van de Familie Meiland.
Dus in de pauze of na afloop kun je een lekker glaasje proeven.

 

Adres:
Cafe De Jongens
Bleekstraat 3
7255 XZ Hengelo
0575-461340

 

Persoonlijk welkom direct bij de deur!Restitutie is niet mogelijk.
De speeddate gaat ALTIJD DOOR!! Eens is de horeca weer open en kunnen wij er weer terecht. We blijven gewoon met z'n allen POSITIEF! Vol vertrouwen in de toekomst.

Wanneer er weer een lockdown of maatregel komt rondom corona wordt de speeddate wederom verplaatst. Hierover krijgen alle deelnemers persoonlijk bericht.

Voeg info@DatingOost.nl toe aan je veilige (mail)contacten in je computer en telefoon.
Dan weet je zeker dat ons mailverkeer niet in de spam, 'ongewenste mail' of reclame terechtkomt.

 

 

Speeddate 63-75jr Hengelo (gld)
Prijs:
€ 35.00
Datum:
21-03-2021
mannen:
Volgeboekt
vrouwen:
Volgeboekt