SinglesCafe 60+ Borculo


Zondagmiddag 9 augustus 2020
organiseert Dating Oost een singlescafe voor 60 jaar en ouder in Berkel Palace in Borculo.

Bij mooi weer in de tuin en bij slecht weer binnen en op het prive terras van Berkel Palace.

Aanvang 13.30
Einde ± 17.30 uur

Pakeren gratis voor de deur. Is de parkeerplaats vol, dan iets doorrijden naar de parkeerplaats achter de slagboom, achter de bosschages.
Een lidmaatschap van Dating Oost is NIET nodig. Vooraf aanmelden WEL.

singlescafe datingoost speeddates dating berkel palace borculo
Foto is van vóór corona, gemaakt tijdens singlescafe in Berkel Palacespeeddaten voor senioren singlescafe singlecafe singleparty singles ontmoetingsavonden datingoost borculo
Foto is van vóór corona, gemaakt tijdens singlescafe in Berkel Palace
Wat kun je verwachten tijdens een singlescafe van DatingOost?

Gezelligheid, dat voert de boventoon. Nieuwe vrienden maken om de zomer mee door te komen. Gezellig borrelen. Lachen. Nieuwe contacten leggen. Babbelen, hapje, drankje, kopje koffie. Tevens gaan we om het half uur tijdens het singlescafe even rinkelen met ons 'love belletje': de ene keer gaan de heren opstaan en een andere plek zoeken en de andere keer gaan de dames een andere plek zoeken.
We proberen ons aan de coronaregels te houden, sowieso mogen twee mensen aan één tafel zitten. Met meerdere personen aan een tafel betekent dit iets verder uit elkaar zitten. Dat moet geen probleem zijn. Normaal ga je ook niet bij een onbekende direct in z'n aura zitten... Toch ;)

In je eentje uitgaan en zoals ALTIJD een persoonlijk ontvangst bij de entree.
Eerst samen met andere singles een lekker bakkie koffie drinken, even kennismaken (soms vinden mensen het best spannend) en dan wisselen van plek voor een nieuwe kennismaking. Eén keer geweest, dan wil je altijd terugkomen. Gezelligheid staat bovenaan. Geen verplichtingen.

Nette kleding gewenst.


singlescafe 60+ datingoost borculo


Vanwege de te verwachten drukte van zwemmers gaat dit NIET door!!  ↓
Om 15 uur is er de mogelijkheid, onder begeleiding, om gezamenlijk een rondje te wandelen om Het Hambroek, de recreatieplas achter Berkel Palace. Iedereen kan deelnemen. De wandeling duurt hooguit een half uur. De ultieme mogelijkheid om even naast iemand te lopen en nader kennis te maken. (gaat NIET door!)

 

Entree €23,- inclusief twee koffie, twee consumpties en de hele middag lekkere hapjes geserveerd door het enthousiaste team van Berkel Palace.

Vooraf aanmelden!!

 

Adres:

Berkel Palace
Hambroekweg 8
7271 NA Borculo
tel. 0545 - 274 333