Hengelo (ov) 40+singleparty

Zaterdagavond 21 september 2024 organiseert Dating Oost in muziekcafe De Cactus, Pastoriestraat 37, Hengelo (ov) weer een gezellig singlescafe mét deejay!! Het is géén datingparty, maar een uitgaansavond voor singles. 
Doelgroep ±40-65jr. 


Ontmoet de leukste singles!

Entree €14,- incl. koffie en hapjes. Vooraf online betalen kan via deze pagina.
Graag gepast betalen, nogmaals, we hebben bij de entree géén pin!
Bij De Cactus kun je jouw drankjes wél betalen met je pinpas.

 

Lidmaatschap van DatingOost niet nodig. Vooraf aanmelden ook NIET nodig.

 

Aanvang 20.30 uur
Inloop vanaf 20 uur

Na 21 uur is er géén koffie meer.

 

Een lidmaatschap van Dating Oost is NIET nodig. Iedereen is welkom, mits single en netjes gekleed. Het is tenslotte een uitgaansavond.
Doelgroep singles ±40-67jr. Voel jij je goed bij de de doelgroep, dan ben je ook van harte welkom. Maar niet mopperen over te harde muziek....;)

Neem je single sportmaatje mee of je broer/zus, vriendin, vriend, schoonzus, zwager, buurman, tante of 40+ oom. 

 

Adres:
Muziekcafe De Cactus
Pastoriestraat 37 
7551 DJ  Hengelo (ov)

 

Een singlecafe van Dating Oost is géén datingavond, maar het doel van de avond is gezelligheid. Een leuke uitgaansavond. Er is gelegenheid om te dansen, we hebben een deejay. Gezellig kletsen met andere singles, borrelen, kennis maken, nieuwe contacten leggen, misschien nieuwe vrienden maken. 
Kom niet té laat binnen. Het beste is voor jou als nieuwkomer om direct tussen half negen en negen uur te komen. Dan druppelt iedereen tegelijk binnen en ontstaan de gesprekjes vanzelf. Kom je later binnen, dan is iedereen al met elkaar in gesprek. Dan denkt een nieuwkomer snel: 'Oh, die kennen elkaar allemaal al, het zijn allemaal groepjes'. Als jij het moeilijk vindt om aan te sluiten kun je beter op tijd komen.

Het doel is dat je nieuwe contacten legt, dus ja, dan praten mensen met elkaar als ze naast elkaar staan. Kom zonder vooroordelen en zonder verwachtingen. Onze singleparty's zijn laagdrempelig. 

Persoonlijk welkom bij binnenkomst.

singleparty De Cactus januari 20 mei 2023 Dating Oost .JPG

singleparty De Cactus 20 mei 2023 Dating Oost .JPG

singleparty De Cactus 20 mei 2023 Dating Oost .JPG
Parkeren kan overal in de binnenstad in Hengelo (ov). 
Het makkelijkste is in parkeergarage De Brink. 
Klik hier voor de wandelroute vanaf Parkeergarage De Brink, Brink 118, 7551 JC Hengelo (ov) naar De Cactus, Pastoriestraat, Hengelo (ov).
Via de diverse uitgangen loop je binnen enkele minuten naar De Cactus. Parkeergarage De Brink is 24/7 open en gaat 's avonds op slot via de entreedeuren van de inritten.

Wil je 'gewoon' parkeren in Hengelo, zorg dan dat je goed op tijd in Hengelo bent. Zoek een parkeerplek en ga dan ergens gezellig eten of een terrasje pakken.  

De Cactus muziekcare singlesfeestje Hengelo (ov) singleparty speeddaten senioren datingsite datingbureau Almelo Oost-Nederland

In De Cactus zijn iedere maand meerdere muziekoptredens van diverse bands uit binnen- en buitenland. DatingOost is meerdere keren per jaar aanwezig met ons eigen singlescafe. Maar, je kunt óók je eigen 40, 50 of 60-jarig feestje vieren bij De Cactus aan de Pastoriestraat. Of het jubileum van je bedrijf. Bij De Cactus kan heel veel. Bel voor meer informatie en kijk op de website → De Cactus, Pastoriestraat, Hengelo (ov).

 

#singlescafe
#singleparty
#datingoost
#datingsite
#datingbureau
#datingsite
#oostnederland
#hengelo
#cactus
#relatiebureau

 

 

 

Hengelo (ov) 40+singleparty
Prijs:
€ 14.00
Datum:
21-09-2024
mannen:
Beschikbaar
vrouwen:
Beschikbaar
Aanmelden

Aanmelden