SinglesCafe 40+ Hengelo (ov)


Zaterdagavond 12 september 2020  40+ SinglesCafe in Hengelo (ov) bij De Cactus.
Vooraf samen aan tafel voor maar €13,50? Vlees of vegetarisch? Dat kan! Lees verder ↓

Aanmelden voor het 40+singlescafe en/of De Daghap 'Vorkje Prik' bij De Cactus is noodzakelijk!

Lees hier het bericht van het singlescafe in De Cactus in het Hengelo's Weekblad

De Cactus op een nieuwe locatie in het Hazemijer Complex; corona proof.

 
↑ Links het terrein oprijden, dan rechts en rechts.

 

SinglesCafe doelgroep ±40-67 jaar

Muziek en Proef Lokaal De Cactus Hazemeijer Complex
Hazemeijerstraat 350
7555 RJ  Hengelo (ov)
Links het fabrieksterrein oprijden tot einde, rechts en rechts. Overal gratis parkeren op het terrein!

Inloop tussen 19.30 - 20 uur


Entree €13,- incl. koffie en hapjes
Vooraf aanmelden en betalen is noodzakelijk

 

Onze singlescafe's zijn sinds 2004 gericht op de veertigplussers.
Nu is alles anders vanwege corona. Tóch proberen wij onze singles iets te bieden. En dat kan. Zo ook zaterdagavond 12 september 2020. Want, De Cactus zit tijdelijk op een andere grotere locatie: in het prachtige Hazemeijer Complex.
Hierdoor hebben we genoeg ruimte om afstand te houden van elkaar. De weersverwachtingen zijn goed voor zaterdag, dus kom op tijd als je buiten wil zitten.
Deelnemen aan de warme hap vanaf 17 uur is ook mogelijk voor maar €13,50. Dan heb je sowieso een fijne plek buiten.
Aanmelden is voor eten én 't singlescafe noodzakelijk. Je hoeft geen lid te zijn van DatingOost om deel te nemen aan een speeddate / singlescafe.

SinglesCafe's van Dating Oost zijn gericht op gezelligheid, een avondje uit. Kom gewoon 'in je eentje'. Persoonlijk ontvangst bij de deur. Dit stelt gerust en voelt vertrouwd..
90% van onze gasten komt alleen. Je leert makkelijker mensen kennen als je alleen bent; je móet dan! Je móet contact leggen. Anders blijf je vaak bij je vriend/in zitten. Kom je alleen, dan schuif je bij een tafel aan... en, er is een gesprek. Ook een voordeel: je hoeft geen rekening met je vriend/in te houden als je wel/niet wilt blijven. Je legt echt makkelijker contact. Natuurlijk is dat eng en spannend. Maar, iedereen zit in hetzelfde schuitje. Bekijk de foto's op onze website. Op de parkeerplaats kun je al iemand aanspreken en samen loop je naar binnen. En, vergeet niet: wij staan DIRECT bij de deur om je te ontvangen. Je kijkt dan al een beetje rond en denkt, 'och, is inderdaad helemaal niet zo eng...'
Op onze singlescafe's maak je nieuwe vrienden, je legt contact met andere singles, je drinkt samen een bakkie koffie, samen borrelen, lekker hapje en drankje. Er ontstaan nieuwe appgroepjes, nieuwe vrienden worden gemaakt. Je herkent elkaar een volgende keer. Je durft dan nog sneller langs te komen, want je weet dat je weer mensen tegenkomt die je al eerder ontmoette. Dat is prettig. En natuurlijk is er veel kans dat je een leuk iemand ontmoet... ♥   Echter, dat is niet de insteek van onze singlescafe's. Dan ligt de lat namelijk té hoog. Wil je echt daten dan verwijzen we je naar onze datingsite, speeddates of Persoonlijke Bemiddeling.

In deze vreemde tijden zijn onze singlescafe's enigszins aangepast aan de afstanden onderling. Niet allemaal te dicht op elkaar zitten. Het is nu eenmaal zo. We passen ons met z'n allen aan.
Maar, het kán! We hebben in juni en juli ook singlescafe's gehad; het ging prima.
Drankjes worden geserveerd aan de tafeltjes.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk #corona

Om te zorgen dat je niet steeds met dezelfde mensen aan één tafeltje 'moet' blijven zitten, gaan we een paar keer vragen of je op wil staan en ergens plaats wil nemen. Dit geeft weer nieuwe gesprekken en nieuwe contacten.

 

Vanwege corona is De Cactus voor een poosje verhuisd naar het Hazemeijer Complex. Om in deze tijden aan de gasten iets meer te bieden, maar ook andere ondernemers iets meer omzet te gunnen, heeft Erwin van De Cactus samen met enkele cateringbedrijven de daghap geïntroduceerd: Vorkje Prik Hengelo. Dit sluit bij ons natuurlijk perfect aan! Voorafgaand aan 't singlescafe kun je samen met andere singles aan tafel. Er zijn geen andere gasten. Het singlescafe en zo ook de warme hap, is besloten. Vind je het leuk om hier aan deel te nemen, check dan de website van De Cactus en meld je aan. Prijs daghap €13,50. Je kunt kiezen tussen vlees of vegetarisch. Dit kun je tot 12 uur op de dag zelf reserveren.
Samen eten is natuurlijk wel héél leuk om vooraf al kennis te maken. De daghap kan alleen doorgaan bij minimaal tien aanmeldingen.

 


Lees hier het persbericht over de verhuizing van De Cactus Hengelo (ov) in dagblad Tubantia ↓

Café de Cactus gaat tijdelijk verder in Hazemeijer

HENGELO - Muziekcafé De Cactus verhuist tijdelijk van de Pastoriestraat naar het Hazemeijer-complex. Kroegbaas Erwin Kwakman huurt het eerdere Proeflokaal tot 1 januari 2021.

De verhuizing is tijdelijk. "Natuurlijk willen we terug naar de unieke sfeer van De Cactus. Maar niemand weet wanneer de coronaregels, en vooral de 1,5 metermaatregel, worden opgeheven. Ik kan daar niet afhankelijk van zijn. Met pijn in het hart verlaten we de Pastoriestraat. Hopelijk maar voor een half jaartje."

Muziek- en Proeflokaal De Cactus is geopend vanaf zaterdag 1 augustus 2020. De ruimte was in gebruik van de Twentse Bierbrouwerij. Die zit nu in het eerdere bedrijfsrestaurant De Zegger van Signaal/Thales.

De nieuwe locatie van Café de Cactus

 
Meer ruimte

Kwakman: "We hebben in het Hazemeijer-complex veel meer ruimte, een grote parkeerplaats én een mooi terras. En het is op maar 800 meter loopafstand van de Pastoriestraat. Het is de bedoeling dat we alles wat in de agenda staat gewoon door laten gaan. Naast optredens zijn dat proeverijen, exposities, singlescafe's, bijeenkomsten en privépartijtjes."

Samenwerking

Meerdere Twentse ondernemers slaan de handen ineen. Clemens Falkmann van Paviljoen De Ontmoeting tipte Kwakman over deze locatie. De horecaondernemers bekijken binnenkort hoe ze elkaar kunnen versterken.
"Verder zijn we in overleg met verschillende kleine cateringbedrijfjes die in hetzelfde schuitje zitten. Vera Koers van Sweet Salt gaat voor heerlijk eten zorgen."

Café de Cactus begon enkele weken geleden met een stream om liveoptredens in de huiskamers te brengen.
De digitale dienst wordt voortgezet. Maar wel met meer publiek erbij. "Ik kan straks wel het benodigde aantal mensen bij optredens toelaten."

Uit: Tubantia 1-7-2020 lees hier het persbericht

 


 Restitutie is niet mogelijk.