VOL - Speeddate ±63-77 jaar Wehl Gld.

Vrijdagmiddag 17 mei 2024 speeddaten voor alleenstaande senioren in het restaurant van 'Reuring Smaak & Vermaak' in Wehl.
Middenin in het dorpje, naast de kerk en naast de grote parkeerplaats van de BONI in Wehl vind je het cafe en restaurant van Reuring Wehl.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Speeddate is VOL

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben jij het alleen zijn soms ook zo zat? Dat zijn er velen met jou. Wij gaan jullie dan nu ook aan elkaar voorstellen dmv een speeddate.
Alleenstaande senioren boven de ±63-77 jaar kunnen elkaar ontmoeten tijdens een speeddate van Dating Oost. Hoe leuk is dat? Waarschijnlijk heb je dat nog nooit gedaan en ken je dit alleen van televisie. Nu is er de mogelijkheid om hier zelf aan deel te nemen. Vind je het eng, spannend of durf je 't niet, maar wil je het eigenlijk wel eens proberen? Je mag altijd even bellen voor meer info: DatingOost tel. 0546-492899
Gemiddeld ontmoet je tussen de 10 en 15 kandidaten.  

Aanvang 14 uur
Inloop vanaf 13.30 uur

Wat is een speeddate?
Tijdens een speeddate ga je in korte gesprekjes van ±7 à 8 minuten met andere singles aan tafel, face to face, om te kijken of je een klik hebt. Denk je na dat korte gesprekje, 'Heee, dat is best een leuk persoon, die zou ik beter willen leren kennen', zet dan een JA achter zijn/haar naam.

Als na afloop blijkt dat jullie beiden JA hebben gezegd tegen elkaar, dan is er een match, een klik. Binnen een week volgt de uitslag via mail en ontvang je elkaars telefoonnummer.
Je gaat elkaar bellen voor een echte afspraak, een serieuze date om te zien of er meer in kan zitten.
Het kan ook zomaar zijn dat je met meerdere mensen een match had, dan krijg je dus meer telefoonnummers en ga je vaker op date. De leukste persoon blijft dan over...
Alles is mogelijk.

Lees verder onder alle foto's
Optredens 2000-2023 | WhatEverHappens

De speeddates van DatingOost.nl zijn altijd erg gezellig. Het is sowieso een leuke middag met fijne gesprekken en kennismakingen.

Je wordt persoonlijk ontvangen bij binnenkomst. Je hoeft alleen maar de aanwijzingen te volgen. Je wordt naar de juiste plek gewezen en ontvangt een kopje koffie. Dames gaan even bij de dames zitten en de heren bij de heren. Dat houdt de spanning erin. Je krijgt je eigen matchkaart.
Dan leggen we alles voorafgaand aan de speeddate nog een keer uit.
Iedere keer als het belletje rinkelt na ±7 à 8 minuten staan de mannen op, lopen naar een statafel en vullen in wat ze van die ander vonden. De dames hebben dan ook even tijd om rustig te noteren wat ze van die man vonden en de heren schuiven vervolgens weer aan bij het volgende tafeltje. Ook dit wordt gecoördineerd door het team van DatingOost.
Er kan niets fout gaan. 

Halverwege is er pauze. Dan is er tijd voor een lekker drankje en hapje.


Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk aan tafel te gaan bij restaurant Reuring.
Iemand moet altijd het initiatief nemen en zeggen: 'Wie blijft er ook om samen een hapje te gaan eten hier?'
Spreek niets af voor 's avonds, maar ga gezellig nog lekker eten bij Reuring. Zorg dat je hond goed wordt opgevangen, dan hoef je die niet zo vroeg op te halen.
Benut deze gezellige tijd. Het geeft je ook direct meer kans die ander nog ietsje beter te leren kennen. Waarom naar huis gaan? Dan zit je daar misschien alleen, terwijl je nu nog veel gezelligheid samen kunt pakken. Neem het initiatief en vraag wie ook blijft eten, enthousiasmeer elkaar. Een leuke afsluiter van een enerverende middag. 

Locatie:
Reuring Wehl
Kerkplein 14
7031 AD WEHL (dichtbij Doetinchem)
Bekijk Reuring Wehl ook via hun Facebookpagina

Lees verder onder alle foto's ↓
Speeddates en singlescafe's Dating Oost

Restaurant - Reuring Wehl

Deelname:
€37,50 incl. koffie bij binnenkomst en een hapje en drankje in de pauze.

Aanmelden en betalen kan via deze pagina. 

Indien de speeddate niet vol raakt - we wachten altijd tot een paar dagen van te voren - dan wordt de speeddate in z'n geheel verplaatst naar een latere datum in overleg met Reuring Wehl.
Er volgt geen restitutie van deelnamekosten.
Alle deelnemers krijgen bericht van het verplaatsen van de speeddate via de mail. We hopen natuurlijk niet dat we moeten verplaatsen, maar de speeddate gaat uiteindelijk altijd door.

Noteer DatingOost met het mailadres: info@datingoost.nl en tel. 0546-492899 in je contactenlijst op je computer, Ipad, tablet en telefoon. Dit om tegen te gaan dat onze mailtjes in jouw spambox of reclamemail verdwijnen. 
Geef ook aan dat DatingOost 'belangrijke mail' is. 
Op je telefoon kan dit in je mail rechts bovenin via de drie puntjes. Daar klik je op 'markeren als belangrijk'. 
Check sowieso met enige regelmaat je spam mail. Bij ons komen daar ook soms mailtjes van klanten en singles in terecht. Erg vervelend. 

Lees verder onder alle foto's ↓
speeddaten speeddates senioren alleenstaanden weduwe weduwnaar DatingOost Dating Oost Reuring Wehl singleparty singlesfeest speeddaten senioren ouderen datingbureau datingsite relatiebemiddelingsbureau
speeddaten speeddates senioren alleenstaanden weduwe weduwnaar DatingOost Dating Oost Reuring Wehl singleparty singlesfeest speeddaten senioren ouderen datingbureau datingsite relatiebemiddelingsbureau Reuring Wehl
speeddaten speeddates senioren alleenstaanden weduwe weduwnaar DatingOost Dating Oost Reuring Wehl singleparty singlesfeest speeddaten senioren ouderen datingbureau datingsite relatiebemiddelingsbureau Reuring Wehl
speeddaten speeddates senioren alleenstaanden weduwe weduwnaar DatingOost Dating Oost Reuring Wehl singleparty singlesfeest speeddaten senioren ouderen datingbureau datingsite relatiebemiddelingsbureau

DatingOost.nl is een

  • Datingbureau met eigen relatiebemiddeling voor alleenstaanden boven de 60
  • Datingsite voor singles boven de 40
  • Speeddates
  • Singleparty's

Bekijk de website van DatingOost.nl