Speeddate 65+ Geesteren (ov)

Donderdagmiddag 8 februari 2024 SPEEDDATEN voor alleenstaande senioren ±65-77 jaar in het prachtige restaurant Vinck, Vinckenweg 83 in Geesteren (ov).

Je kunt je nog aanmelden. Komt er nog een man bij, dan wordt er weer één extra damesplek vrijgegeven. We houden de balans man/vrouw goed in de gaten.

Update 7 februari 2024:

Dit zijn de 10 mannelijke deelnemers tot nu toe, variërend in leeftijd van:


Heren
: 66, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 77 jaar.
Afkomstig uit: Enschede, Almelo, Oldenzaal, Hengevelde, Hengelo (ov), Vriezenveen en Hoge Hexel.

11 dames, variërend in leeftijd van:
66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 en 77 jaar.
Woonachtig in: Nijverdal, Wezep, Hellendoorn, Enschede, Delden, Deventer, Raalte, Borne en Almelo.  
(Eén dame heeft zich helaas vandaag af moeten melden vanwege de alom heersende griep..)

Lees verder onder alle foto's ↓
speeddate DatingOost dating oost Almelo Geesteren senioren speeddaten

PERSOONLIJK WELKOM bij binnenkomst. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust.

Lees meer onder de foto's ↓

speeddate Geesteren (ov) DatingOost Dating Oost restaurant Vinck Social Deal Ourtime datingsite Oost single alleenstaand vrijgezel speeddaten senioren alleenstaande ouderen speeddaten Datingsite datingbureau Almelo

Speeddaten voor de wat oudere alleenstaande tussen de wijnvelden. Hoe bijzonder! De duurzame wijnen die geschonken worden bij Vinck, worden geproduceerd in eigen wijnmakerij, direct naast het restaurant. Een unieke locatie voor onze speeddate voor senioren! 


Datum:

Donderdagmiddag 8 februari 2024


Aanvang:
14 - ±17 uur 
Inloop vanaf 13.30 uur (niet eerder)

Locatie:
Vinck restaurant & wijngaard
Vinckenweg 83
7678 TA  GEESTEREN (ov)
Gratis parkeren aan de overkant van de straat
Volg Vinck ook op Facebook

↓ Lees verder onder alle foto's

speeddaten senioren ouderen alleenstaand Dating Oost restaurant Vinck Geesteren (ov) Overijssel

Wat is een speeddate?
Speeddaten voor senioren is een prettige manier van het eerste stapje zetten om te gaan daten. Je kijkt elkaar in de ogen tijdens de korte gesprekjes van ±7 á 8 minuten. Je hoort elkaars stem, je ziet die charmante lach, je ziet hoe iemand gekleed is. 
Je merkt ook direct of iemand geïnteresseerd is in jou. Maar hier komen we ook op het punt dat je je toch kunt vergissen. Mannen gaan bijvoorbeeld veel praten van de zenuwen, ook al zeggen ze dat ze niet zenuwachtig zijn. Een vrouw neemt vaak het voortouw in de eerste kennismaking en stelt dan direct een vraag. De man babbelt er dan lustig op los. Als dit drie keer gebeurt denkt de dame....' wie vraagt mij nu iets'. 
In die korte periode dat je tegenover elkaar zit is het goed om hierin de balans te vinden.
Geef elkaar aandacht, daarom doe je mee. Luister naar elkaar.

Je krijgt bij binnenkomst een matchkaart. Hierop schrijf je alle namen van diegene die tegenover je komt te zitten. Die ander ziet NIET wat jij invult op jouw kaart. Dat is het mooie van een speeddate. Het blijft enigszins anoniem en je hoeft niemand af te wijzen. Wel zo prettig. De lijsten lever je ná de speeddate in bij het team van Dating Oost. De uitslag krijg je binnen een week via de mail toegestuurd. 
Hierin staat of je wel of geen matches had. Als je wel een match, een klik, had met iemand, dan krijg je in deze mail ook de telefoonnummers uitgewisseld. Er wordt dan van je verwacht dat je binnen twee dagen contact met elkaar opneemt om een afspraakje te maken voor een gezellige wandeling om te kijken of er meer in kan zitten. 

Lees ook verder onder de foto's ↓

speeddaten senioren singles vrijgezellen alleenstaand DatingOost Dating Oost Vinck Geesteren datingsite datingbureau relatiebemiddeling relatiebemiddelingsbureau

Deelnamekosten:
€37,50 incl. koffie bij binnenkomst en in de pauze een hapje en drankje.
Aanmelden is noodzakelijk voor het evenwicht in man/vrouw deelname.
Aanmelden kan via deze pagina.

*Restitutie is niet mogelijk.

speeddaten senioren singles vrijgezellen alleenstaand DatingOost Dating Oost Vinck Geesteren datingsite datingbureau relatiebemiddeling relatiebemiddelingsbureau

Na afloop is er de gelegenheid om gezamenlijk een hapje te eten of een glaasje te drinken in restaurant Vinck in Geesteren (ov).
Is er een goede sfeer en een fijne klik met de deelnemers, neem dan het initiatief en zeg: 'laten we gezellig nablijven en samen wat eten'.
De stress is er vanaf na zo'n hele middag babbelen, dan kun je nu op een ontspannen wijze verder keuvelen met elkaar. En je leert die ander nu nog weer wat beter kennen. 
Ga ook in de pauze bij elkaar staan. Zoek diegene op waar je wel wat meer van wil weten. 

foto door: Dick Ruumpol Fotografie speeddate speeddaten senioren restaurant wijngaard Vinck Geesteren (OV) Overijssel DatingOost datingsite datingbureau relatiebureau relatiebemiddeling datingsite Oost

foto door: Dick Ruumpol Fotografie singleparty wijngaard Vinck restaurant singlescafe Speeddate senioren speeddate Dating Oost DatingOost  datingsite Oost-Nederland Geesteren (ov) Overijssel datingbureau relatiebureau ouderen alleenstaand

Dating Oost begeleidt de gehele speeddate.
Het belletje rinkelt als de heren moeten doorschuiven naar het volgende tafeltje.
Het team van Dating Oost houdt alles in de gaten, jij hoeft je alleen te focussen op de deelnemers. De gehele middag is verzorgd.

*Nette kleding gewenst

foto door: Dick Ruumpol Fotografie speeddate speeddaten senioren restaurant wijngaard Vinck Geesteren (OV) Overijssel DatingOost datingsite datingbureau relatiebureau relatiebemiddeling datingsite Oost

Dating Oost is een datingbureau dat zich richt op alleenstaanden in Oost-Nederland.

#singlescafe's voor alleenstaande senioren boven de 60
#singleparty's voor de doelgroep 40-65jr
#datingsite voor singles 40-85jr
#relatiebemiddeling 60-80jr
#speeddates

Dating Oost
Tel. 0546-492899

 

Anneke en Ben Beeld Petronellanitta

↑ Anneke & Ben vonden elkaar ook na deelname speeddate georganiseerd door Dating Oost.
Lees hier hun verhaal.