Hengevelde 40+singleparty m茅t dansen

Zaterdagavond 4 november 2023 organiseert DatingOost, vanaf 20.30 uur een singleparty in de grote kelder van Herberg De Gebrande Waateren midden in Hengevelde. Deze locatie is zó leuk en afwisselend en zó geschikt voor onze singleparty's dat we opnieuw voor deze zaterdagavond 4 november 2023 de feestkelder hebben gekozen. 

De kelder is ingericht met een knipoog naar het winterse Oostenrijk. Ski's aan de muur, barkrukken met koeienvelletjes en mooie vergezichten van de Alpen rondom. En nee hoor, we vragen je niet te komen in een Dirndl of Lederhose 馃槉 


Dansen
Om 21.30 uur gaat de muziek weer harder en kan er gedanst worden. Op deze locatie zijn de boxen perfect gericht op de dansvloer, dat is heel fijn. Tussen de dansvloer en de bar kun je dus lekker rustig babbelen en borrelen. Want dáár zijn onze singleparty's op gericht: gezelligheid. 
De singleparty's van Dating Oost zijn gezellig. Iedereen kletst met elkaar, contact is zo gelegd en het is GEEN datingparty. Dan liggen de verwachtingen te hoog. We vinden het fijn dat al onze gasten met respect met elkaar omgaan, ongeacht of je d'r nu uitziet als Brad Pitt of Doutzen Kroes. Een gezellige avond met alleen maar singles, dat is waar het om draait. En natuurlijk is er heel veel kans dat je een leuk iemand ontmoet, maar dat zie je dan wel... 馃槈
Er ontstaan vriendengroepen, WhatsApp groepen, mensen spreken voor een volgende avond opnieuw met elkaar af; dat is prachtig en dat is waar wij het voor doen! Dé manier om nieuwe vrienden te maken.
Wil je daten? Dan ga je naar onze datingsite 馃

 

Entree:
€13,50 incl. koffie en hapjes
Graag gepast betalen bij binnenkomst. Wij hebben géén pin. Wil je online betalen? Dat kan vooraf via deze pagina.
Natuurlijk heeft de herberg WEL een pinapparaat voor het betalen van je consumpties. 

 

Doelgroep: 
Leeftijd ±40-67jr. Voel jij je goed bij de leeftijdsgroep, dan ben je altijd van harte welkom. 
Vooraf aanmelden is NIET nodig. Een lidmaatschap van Dating Oost is ook NIET nodig. Hoeveel singles kun je verwachten? Gemiddeld komen op onze singleparty's tussen de 70 en 100 alleenstaanden. Laat je verrassen.

Dresscode:
Kom goed gekleed (niet in kostuum馃槈), maar leuke uitgaanskleding. Nette kleding gewenst.

Locatie:
Herberg De Gebrande Waateren
Goorsestraat 15
7496 AA Hengevelde (ov)

LET OP:
We geven buiten al duidelijk aan waar de ingang is.
De herberg is een grote locatie met meerdere ingangen. Voor deze avond gebruiken we de glazen entreedeuren 馃憤 Helemaal links aan de Goorsestraat. Zie foto.

Parkeren:
Precies tegenover Herberg De Gebrande Waateren ligt de eigen parkeerplaats van de herberg en om de hoek aan de Diepenheimsestraat (50m) ligt tegenover supermarkt COOP een hele grote parkeerplaats. Beide gratis parkeren.

singleparty singlescafe DatingOost dating oost datingsite datingbureau hengevelde almelo Oost-Nederland

singleparty singlescafe DatingOost dating oost datingsite datingbureau hengevelde almelo Oost-Nederland

DatingOost is een datingbureau met eigen datingsite (40-85jr) en eigen relatiebemiddelingsbureau (60-80jr) 

 

鉃栤灃鉃栤灃 鉃栤灃鉃栤灃 鉃栤灃鉃栤灃 鉃栤灃鉃栤灃 鉃栤灃鉃栤灃 鉃栤灃鉃栤灃 鉃栤灃鉃栤灃 鉃栤灃鉃栤灃


Lees hier het artikel van Herberg De Gebrande Waateren in Tubantia 15 maart 2023:

Skihut

Vier zalen, het café en de terrastuin, die maken de herberg voor eigenaar Casper tot een toplocatie. Maar waar hij het meest trots op is is de kelder van de zaak. Waar voorheen bowlingbanen lagen is nu een Oostenrijkse skihut. Casper: „Ik kon tijdens m'n studie niet aarden in Oostenrijk, daarom heb ik Oostenrijk maar naar Hengevelde gehaald...” Lees meer.....>>

 

singleparty Dating Oost datingsite relatiebureau relatiebemiddeling relatiebemiddelingsbureau almelo matchmaker Hengevelde Herberg De gebrande Waateren singlescafe sing;esfeest singlesparty singlesevents ourtime singlesfeest
Foto is van de 40+singleparty april 2023 Dating Oost in de feestkelder van Herberg De Gebrande Waateren Hengevelde