Speeddate Ulft ±63-75jr

 

Speeddaten voor senioren (±63-75jr) op woensdagmiddag 5 augustus 2020 in het Ouhrlokaal van De Cultuurfabriek in Ulft.

DRU Industriepark is een cultureel centrum in Ulft en bevat o.a. een trouwlocatie, restaurant, terras, theater, poppodium en een muziekschool. De DRU Cultuurfabriek is gevestigd in de gebouwen van de vroegere ijzergieterij DRU, direct aan de Oude IJssel.

Het Ourhlokaal waar de speeddate plaatsvindt (of op het terras van het Ouhrlokaal) is gevestigd in het Ketelhuis en is sinds 2017 in gebruik als feest- en officiële trouwlocatie. In het Ketelhuis op het DRU Industriepark stonden vroeger de stoomketels en pompinstallaties.
Een bijzondere locatie dus voor onze speeddate!

 

Adres:
DRU Industriepark
Hutteweg 24
7071 BV  Ulft

Wandel ↓ bij het terras van Het Schaftlokaal, links naar achteren, richting het water. Aan het water vind je het Ouhrlokaal.
Wat is speeddaten?
Speeddaten is op een relaxte en gezellige manier andere alleenstaanden ontmoeten tijdens een kort gesprekje van ±8 minuten. 
Op een lijst vul je in of je hem/haar leuk vindt. Bij beide een 'ja' op de lijst krijg je binnen een week elkaars telefoonnummer om een afspraak te maken.
Samen ga je dan gezellig 'op date'. Een heerlijk stukje wandelen en daarna een terrasje pakken. Op deze manier ga je samen ontdekken of er meer in zit.

De speeddate wordt volledig door DatingOost begeleid. Je wordt persoonlijk ontvangen.
Natuurlijk zijn de deelnemers even zenuwachtig; dat is normaal.
Maar mensen vinden het zo leuk om aan één van onze speeddates mee te doen, dat we ze soms een volgende keer terug zien. Het is tenslotte ook een erg gezellige middag.

speeddate voor senioren Dating Oost in Ulft bij de cultuurfabriek Industriepark Ulft

Het OuhrLokaal van Dru Industriepark ligt aan het water. Bij mooi weer gaan we buiten speeddaten. Bij regen kunnen we naar binnen.
Neem dus altijd een vest(je) mee, voor een eventueel windje.... Het is tenslotte Nederland. 

Deelname €35,- inclusief koffie vooraf en in de pauze een hapje en een drankje.
Aanmelden en betalen via deze pagina.

Na afloop is er gelegenheid om na te borrelen. Niet in je eentje thuiskomen, maar nog even samen napraten. Drankjes ná de speeddate zijn voor eigen rekening.
Er blijft bijna altijd een groep deelnemers over die gezellig samen gaat eten. Dit kan bij Grandcafe Het Schaftlokaal op hetzelfde terrein, op loopafstand.


Aanvang
Je wordt verwacht tussen 13.15 en 14 uur (niet eerder...)
Aanvang 14 uur