Hengevelde 40+singleparty met dansen

Zaterdagavond 8 juli 2023 kun je weer komen dansen en borrelen met andere singles in de tuinzaal van Herberg De Gebrande Waateren in Hengevelde. Deze avond zijn we in de tuinzaal die aansluit op the secret garden (besloten terras). Het wordt FANTASTISCH weer met heerlijke zomerse temperaturen, dus kleed je niet te warm! Doe je mooiste zomerse outfit aan, het kan nú.

Aanvang zoals altijd 20.30 uur. 
Doelgroep leeftijden ±40-67jr. Voel je je goed bij de doelgroep, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Nette kleding gewenst. 


Om 21.30 uur gaat de muziek weer harder en kan er gedanst worden. Want dáár zijn onze singleparty's op gericht: gezelligheid, lachen, dansen, borrelen, gezelligheid, contact leggen, vrienden maken, hapje, drankje en flirten mag. 
Vooraf aanmelden is NIET nodig. Is wel makkelijker, dan kun je nl. online betalen (via deze pagina). Anders graag gepast contant betalen. Wij hebben géén pinapparaat.

De Gebrande Waateren heeft WEL een pinapparaat. Je drankjes kun je ook betalen met muntjes (te kopen aan de bar), pin en contant. Wat je wil.
Er komen gemiddeld tussen de 70 en 100 singles. Een lidmaatschap van DatingOost is ook NIET nodig, vrijgezel zijn wel!

Lees meer ↓

De singleparty's van Dating Oost zijn gezellig. Iedereen kletst met elkaar, contact is zo gelegd en het is GEEN datingparty. Dan liggen de verwachtingen te hoog. We vinden het fijn dat al onze gasten met respect met elkaar omgaan, ongeacht of je d'r nu uitziet als Brad Pitt of Doutzen Kroes. Je hóeft niet met iedereen te praten....
Een gezellige avond met alleen maar singles, dat is waar het om draait. En natuurlijk is er heel veel kans dat je een leuk iemand ontmoet, maar dat zie je dan wel... 馃槈
Er ontstaan vriendengroepen, WhatsAppgroepen, singles maken samen andere gezellige afspraken, mensen spreken voor een volgende singlesavond opnieuw met elkaar af; dat is top en dát is waar wij het voor doen! Dé manier om nieuwe vrienden te maken. 

Wil je daten? Dan ga je naar onze → datingsite 馃

 

Entree:
€13,50 incl. koffie en hapjes
Graag gepast betalen bij binnenkomst. Wij hebben géén pin. Wil je online betalen? Dat kan vooraf via deze pagina.
Natuurlijk heeft de herberg WEL een pinapparaat voor het betalen van je consumpties. 

datingparty datingsite singlesparty singleparty relatiebureau datingsite datingbureau singlesfeestje Hengevelde onlinedaten vrijgezellen alleenstaand singles DatingOost dating oost
Deze foto is van een vorige singleparty elders↑

 

Doelgroep: 
Leeftijd ±40-67jr. Voel jij je goed bij de leeftijdsgroep, dan ben je altijd van harte welkom. 


Dresscode:
Kom goed gekleed (niet in kostuum馃槈), maar leuke zomerse uitgaanskleding. Nette kleding gewenst. Geen T-shirtjes.

 

 

Locatie:
Herberg De Gebrande Waateren
Goorsestraat 15
7496 AA Hengevelde (ov)

 

 

LET OP:
We geven buiten al duidelijk aan waar de ingang is voor deze avond. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze agenda!

singleparty singlescafe DatingOost dating oost datingsite datingbureau hengevelde almelo Oost-Nederland

Parkeren:
Precies tegenover de herberg ligt de eigen parkeerplaats van de herberg en om de hoek aan de Diepenheimsestraat (50m) ligt tegenover supermarkt COOP een hele grote parkeerplaats. Beide gratis parkeren.